Christina Ich și Alex Pițurcă s-au filmat în momente de tandrețe în Seychelles. Gluma acidă făcută de moldoveancă la adresa logodnicului ei | FOTO

Publicat: 04/05/2021 | 21:14

Christina Ich și Alex Pițurcă se află departe de meleagurile mioritice… ei au ajuns în Seychelles – oficial Republica Seychelles – o țară insulară formată din 115 insule din Oceanul Indian, la 1.600 km est de Africa, în nordul Insulei Madagascar. Cei doi logodnici și-au surprins fanii cu filmări în care apar în momente de tandrețe, deși, nu mai e un secret pentru nimeni că ei apar destul de rar împreună. În plus, aceștia nu se urmăresc pe Instagram. Astăzi, focoasa moldoveancă a făcut o glumă la adresa partenerului său de viață.

Christina Ich și Alex Pițurcă, sejur pe o insulă tropicală în Seychelles

După ce s-au bucurat de câteva ore bune la plajă, într-un peisaj ca-n povești, astăzi, vremea nu a ținut cu cei doi. Îndrăgita influenceriță a împărtășit tristețea ei într-un clip urcat pe IG Story în care a spus: “Eu m-am aranjat ca să fac o poză și plouă, fetelor. A plouat toată ziua și n-am putut să fac plajă”.

Într-un alt video, în care Alex Pițurcă apare la bustul gol, Christina Ich l-a luat peste picior în legătură cu forma fizică în care se află.

“Arăți bine pentru aproape 40 de ani”, i-a mărturisit bruneta logodnicului ei, iar acesta i-a răspuns astfel: “Thank you (n.r.: Îți mulțumesc)”. Fiul lui Victor Pițurcă va împlini 38 de ani pe 28 octombrie.

Alex Pițurcă: “Voi fi influencer”

În această seară, când au mers să ia cina, fostul fotbalist a făcut un anunț pe contul de Instagram al femeii pe care o iubește: “Voi fi influencer de acum încolo”. Evident, mulți dintre apropiații și susținătorii lui Alex Pițurcă nu l-au crezut că își va dori să concureze cu Christina Ich. În plus, după cum puteți vedea în imaginea din dreapta colajului de mai jos, diva a pus un emoticon care reprezintă acel moment în care râzi cu lacrimi.

Astăzi, 4 aprilie 2021, a fost o zi ploioasă în Seychelles, unde au ales Christina Ich și Alex Pițurcă să se relaxeze © Instagram Stories

Nu rata: Gina Pistol și Christina ICH și-au unit forțele ca să salveze un bebeluș: “Luptăm pentru Filip”. Băiețelul a fost diagnosticat cu o maladie rară

În galeria foto a articolului, găsiți imagini cu cei doi logodnici care se aflau pe o plajă superbă și, la un moment dat, Christina Ich îl sărută cu patos pe cel căruia i-a dăruit un băiețel. În urmă cu aproape un an, celebra moldoveancă a dezvăluit că a fost înșelată de Alex Pițurcă; în timpul declarațiilor, ea a povestit cum “și-a cumpărat” iertarea fostul fotbalist.

Descoperă și: Cum arăta Christina Ich când era studentă. Imaginile care i-au impresionat pe fani | FOTO

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories