Christina Ich și Alex Pițurcă, nevoiți să doarmă în condiții mizere în Malé: “Ne-au ținut 3 ore în avion și au zis că nu mai pleacă” | FOTO

Publicat: 12/12/2020 | 20:41

Christina Ich și Alex Pițurcă au trăit momente neplăcute într-un aeroport din Malé, capitala Republicii Maldive, după ce au fost anunțați că avionul în care erau nu poate zbura din cauza unei defecțiuni tehnice. Ei fost trimiși să doarmă într-un hotel care părea a fi în paragină, iar condițiile găsite în cameră le-au lăsat un gust amar după vacanța exotică petrecută la malul oceanului Indian.

Christina Ich și Alex Pițurcă, nevoiți să doarmă în condiții mizere în Malé

Christina Ich, logodnicul ei, Alexandru Pițurcă și prietenii care i-au însoțit în vacanța din Insulele Maldive au aflat azi-noapte de la angajații companiei Turkish Airlines că avionul în care erau îmbarcați nu poate să decoleze din cauza unei defecțiuni tehnice.

“S-a anulat zborul, defecțiune tehnică. Suntem în aeroport și nu sunt taxiuri pentru câți oameni sunt în aeroport. Nu știm când avem următorul zbor, s-ar putea mâine seară sau în seara asta, sper! Este ora cinci, ne-au ținut trei ore în avion… după care ne-au spus că nu se mai pleacă”, a declarat vedeta într-un filmuleț publicat pe Instagram Stories.

Nu rata: Cum arăta Christina Ich când era studentă. Imaginile care i-au impresionat pe fani | FOTO

Ajunsă în camera de hotel, Christina Ich a întâmpinat o nouă experiență delicată… camera arăta groaznic, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului. Pe una dintre înregistrări, focoasa moldoveancă a mărturisit că se simte de parcă ar fi în competiția “Asia Express” 1 și chiar a etichetat-o pe Alina Ceușan, una dintre câștigătoarele sezonului 3 ale emisiunii de la Antena; iar pe imaginile făcute publice, logodnica lui Alex Pițurcă a scris: “Aseară, Turkish Airlines ne-a trimis să dormim la hotel. Alina Ceușan, sunt în «Asia Express» . După trei ore și 20 de minute de așteptat în avion, patru, în aeroport. Avionul trebuia să decoleze la 23:55, la 06:54 eram în camera de hotel. M-am resemnat și am adormit”.

Ulterior, când s-a trezit, vedeta a mai dezvăluit: “La bunică-mea nu e așa! Nu există mucegai, igrasie ș.a.m.d. Dar, asta e! Noroc că am dormit (…). Nu am avut nici măcar hârtie igienică”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich)

Descoperă și: Christina Ich, mai sexy ca niciodată. Imaginile care i-au lăsat pe fani fără replică: “O Doamne, ce zeiță!”