Christina Ich, înșelată de Alexandru Pițurcă! Mărturisirile dureroase ale vedetei și cum “și-a cumpărat” iertarea fostul fotbalist: “S-a gândit să…”

Publicat: 06/05/2020 | 23:02

Christina Ich a fost înșelată de Alexandru Pițurcă, iar secretul intim din povestea lor de dragoste a fost făcut public chiar de focoasa moldoveancă. Într-o filmare postată pe social media, vedeta a dezvăluit cum “și-a cumpărat” iertarea fostul fotbalist. În trecut, Prințesa Instagramului a călcat și ea strâmb față de logodnicul său.

Citește și: Christina Ich a publicat o filmare adorabilă cu băiețelul ei! Seamănă Noah mai mult cu vedeta sau cu Alexandru Pițurcă?

Alexandru Pițurcă a călcat strâmb în relația cu Christina Ich: “Înșelatul ăsta trebuie, într-un fel sau altul, să…”

Christina Ich a răbufnit după ce s-a spus că ceasul Rolex, model Cosmograph Daytona, care este estimat la 30.000 de euro ar fi fost cumpărat din banii strânși în urma proiectelor umanitare în care s-a implicat în ultima perioadă. Ea a dezvăluit într-o înregistrare urcată pe Instagram Stories că bijuteria scumpă cu care s-a afișat recent pe social media este, de fapt, cadou de la logodnicul său, după ce a înșelat-o.

“ «Mi-am luat ceas din banii de donații… » Nu, nu! Ceasul e cadou de la bărbată-miu, că și înșelatul ăsta trebuie, într-un fel sau altul, să-l plătești. S-a gândit să îmi ia un ceas”, a spus Christina Ich pe o filmare făcută publică în urmă cu câteva ore bune.

Nu rata: Formidabil! Ce decizii radicale iau Christina Ich și Alexandru Pițurcă după o ceartă aprinsă! Bruneta a spus tot adevărul

Într-o altă postare, vedeta a dezvăluit cui a trimis 1.000 de euro… și a arătat și un act oficial, pe care îl puteți vedea în imaginea din dreapta colajului de mai jos.

Christina Ich a spus că ceasul Rolex cu care s-a afișat recent pe social media este, de fapt, cadou de la logodnicul ei, după ce a înșelat-o © Instagram Stories
Christina Ich a spus că ceasul Rolex cu care s-a afișat recent pe social media este, de fapt, cadou de la logodnicul ei, după ce a înșelat-o © Instagram Stories

Află și: Christina Ich, mărturii cutremurătoare despre alăptat: “Sânii mei erau însângerați”. Ce a spus despre alăptatul în public