Christina Ich a publicat o filmare adorabilă cu băiețelul ei! Seamănă Noah mai mult cu vedeta sau cu Alexandru Pițurcă?

Publicat: 05/05/2020 | 20:54

Christina Ich a publicat azi o filmare adorabilă cu băiețelul ei! În imagini se vede foarte bine chipul micuțului Noah și foarte puțini s-au așteptat la acest gest din partea vedetei, care “l-a ascuns” aproape jumătate de an. După ce au văzut înregistrarea cu bebelușul, unii dintre internauți au început să spună cu cine seamănă mai mult… cu mama sau tatăl?! Alexandru Pițurcă și frumoasa moldoveancă s-au logodit în urmă cu câteva luni.

Citește și: Christina Ich, mărturii cutremurătoare despre alăptat: “Sânii mei erau însângerați”. Ce a spus despre alăptatul în public

Christina Ich a publicat o filmare adorabilă cu băiețelul ei, Noah Alexandru

Astăzi, cuplul Christina Ich – Alexandru Pițurcă s-au întâlnit cu Victor Pițurcă, iar Noah și-a așteptat bunicul în haine de sărbătoare. Mai mult, înainte de revederea cu acesta, mama lui a urcat pe Instagram Stories o înregistrare tare simpatică în care apar împreună. Susținătorii vedetei s-au topit când l-au văzut pe micul prinț.

Nu rata: Formidabil! Ce decizii radicale iau Christina Ich și Alexandru Pițurcă după o ceartă aprinsă! Bruneta a spus tot adevărul

Alexandru Pițurcă a postat o fotografie de colecție cu fiul și tatăl său, după cum puteți vedea în imaginea din dreapta colajului de mai jos.

Christina Ich, Alexandru Pițurcă și fiul lor, Noah, s-au întâlnit azi cu Victor Pițurcă © Instagram Stories
Christina Ich, Alexandru Pițurcă și fiul lor, Noah, s-au întâlnit azi cu Victor Pițurcă © Instagram Stories

Află și: Cristina Ich, incident neplăcut cu o psiholoagă. Mama vedetei a sărit la gâtul specialistei: “Sunteți nebună?”

Christina Ich și Alexandru Pițurcă au un băiat împreună

Supranumită Angelina Jolie de România, Christina Ich a născut în seara zilei de 25 octombrie 2019 la un spital din București. Din păcare, experiența trăită în ziua în care și-a strâns pentru prima dată fiul în brațe nu a fost una frumoasă.

Citește și: Cristina Ich, cerută în căsătorie de Alex Pițurcă: Este exact cum mi-am imaginat”

“În schimb, ce să vă spun… vă povestesc eu, că acum nu sunt în acea stare a mea, dar sunt bine. Oricum, să fiți pe fază, că o să vă povestesc cele mai amuzante momente! În niciun caz nu o să vă povestesc suferința – nu are rost să vă încarc pe voi, că am fost eu destul de încărcată. (…). A fost prima și ultima apariție – adică, am vrut să fac chestia asta, să apar cu el când apar, fără să i se vadă fața. Și e ultima oară când am făcut chestia asta și respect ce am spus. O să vă zic așa, în mare, ceea ce vreau eu, dar în niciun caz ce am suferit eu, ce am pățit – că, sincer, mai sunt și alte mame care urmează să dea naștere unui copil și nu vreau să se sperie, să se traumatizeze (…). Când l-am văzut, asta mi-a venit (n.r.: numele Noah Alexandru). Are față de Noah – are trăsături foarte dulci, foarte fin. Când l-am născut, aveam impresia că i s-a făcut duș, pentru că nu avea o coajă pe față, nu avea nimic, curat – lacrimă. (…). A luat zece. (…)”, a povestit partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă într-o filmare făcută publică la doar o săptămână după ce  a devenit mamă. Tot atunci a spus și câte kilograme a slăbit la o săptămână după ce l-a adus pe lume pe băiețelul său.