Christian Siriano a intentat divorț, la trei ani de la despărțirea de Brad Walsh

Publicat: 14/04/2021 | 10:56

La trei ani de la separarea de soțul său, Brad Walsh, designerul Christian Siriano a intentat divorț. Se pare că nu mai este nicio cale de împăcare în ceea ce-i privește pe cei doi.

Christian Siriano a depus actele oficiale pentru a divorța de Brad Walsh, potrivit presei internaționale. Decizia a fost luată la trei ani după anunțul separării lor. Motivul pentru care au luat această hotărâre a fost, însă, învăluit în mister.

Cei doi s-au logodit în 2013, iar în 2016 s-au căsătorit:”A trecut  mai mult de o lună de când eu şi soțului meu ne-am separat. Am fost contactat de un jurnalist care a aflat cumva, așa că, mai bine anunţ eu. Nu e treaba nimănui și nu vreau să discut despre asta”, mărturisea Brad Walsh în 2018.

Christian Siriano a fost câștigătorul celui de-al patrulea sezon ”Pista de proiect”. La acea vreme, a devenit cea mai tânără persoană care a câștigat competiția. Ulterior designerul și-a lansat colecția „Christian Siriano” în 2008. Marca a câștigat rapid popularitate și a adus 1,2 milioane de dolari până în 2010. În 2012, New York Times anunța că brandul a avut câștiguri de peste 5 milioane de dolari.

Christian Siriano a îmbrăcat multe vedete de peste Ocean. Taylor Swift a purtat una dintre rochiile sale în videoclipul ei „Wildest Dreams”, precum și în campaniile sale pentru parfumul Wonderstruck. De asemenea, Michelle Obama a purtat o creație de-ale sale la Convenția Națională Democrată din 2016.

Alte vedete i-au purtat creațiile pe covorul roșu. Printre ele se numără Victoria Beckham, Emily Blunt, Lady Gaga, Nicki Minaj, Rihanna, Christina Ricci, Sarah Jessica Parker, Solange Knowles ori Shailene Woodley.