Chinul îndurat de Lidia Buble, din cauza lui Răzvan Simion. „A încercat să mai salveze ceva, dar era tot timpul tristă”

Publicat: 09/06/2020 | 12:14

Apar tot mai multe informații dureroase din relația Lidiei Buble cu Răzvan Simion. Se pare că lucrurile dintre cei doi nu mai mergeau bine de ceva timp și în ciuda faptului că artista a încercat să mai salveze cea ce era între ei, totul s-a dus de râpă, în cele din urmă. Mai mult, Răzvan Simion ar fi cel care a „forțat” despărțirea de vedetă. 

Despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion nu ar fi survenit peste noapte, ci între cei doi amorezi ar fi existat probleme de câteva luni bune.

NU RATA – PRIMA REACȚIE A EX-NEVESTEI LUI RĂZVAN SIMION, DUPĂ CE A AFLAT CĂ FOSTUL EI SOȚ S-A DESPĂRȚIT DE LIDIA BUBLE: „SFÂRȘITUL E…”

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, legătura dintre ei s-a răcit din momentul în care Răzvan Simion a fost surprins în compania unei roșcate misterioase, căreia i-a dus mâncare la pachet. Mai mult, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani ar fi fost cel care a inițiat despărțirea de artistă.

”Răzvan Simion a fost cel care s-a despărțit de Lidia Buble?! Și nu de ieri, de azi! Situația asta durează de câteva luni bune. Ea a încercat să mai ascundă, însă, era foarte tristă de fiecare dată, fiindcă el i-a zis că este mai bine să stea singură, ca și când…gata, aici se oprește povestea. Lidia a mai încercat să salveze ceva, dar nu s-a putut, conștientizează că nu se mai poate face nimic. Vor rămâne probabil doar ”parteneri de afaceri”! Atât”, au dezvăluit apropiații celor doi, pentru sursa citată.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble

Despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a fost anunțată chiar de către moderatorul de la Antena 1, prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram. Cu toate acestea, după numai o zi, Răzvan Simion a șters postarea.

CITEȘTE ȘI – PĂRINȚII LIDIEI BUBLE AU TRECUT PRIN MOMENTE GRELE DIN CAUZA FIICEI LOR! RELAȚIA ACESTEIA CU RĂZVAN SIMION I-A AFECTAT

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasă, Suflețel!”, a scris Răzvan Simion pe contul lui de Instagram.