Chinuită și umilită, o româncă a decis să divorțeze chiar în Ajunul Crăciunului. “Ești o slugă ca toate femeile! Nu ești bună de nimic!”

Publicat: 25/12/2019 | 13:34

A trecut printr-o adevărată dramă. Umilită și jignită în ultimul hal, o femeia a luat decizia să divorțeze fix în Ajunul Crăciunului.

”Nu ești bună de nimic! Ești o slugă, ca toate femeile! Ești bolnavă psihic, chem ambulanța să te ia! Ce cauți aici, du-te la mă-ta!” sunt doar câteva dintre “apelativele” pe care Amalia le-a auzit în ultimii doi ani de căsnicie.

Martor la aceste umilințe a fost chiar copilul lor. „Mi-a fost foarte greu să iau decizia că trebuie să ies din relație, dar decizia a venit într-o zi de decembrie. 24 decembrie… M-a certat că am avut o zi împreună cu mama mea de cumpărături. Și mi-am dat seama că eu nu vreau să fiu certată că mă văd cu mama în pregătirile de Crăciun„, a povestit Amalia, potrivit libertatea.ro.

I-am zis și lui, că mereu am fost directă, că după sărbători bag actele. Nu m-a crezut. Toată perioada aia a fost una clasică, de umilință, de înjosire. Pentru că ceea ce am avut acasă au fost ani și ani de abuz emoțional și psihologic care s-au întrerupt doar prin divorțul meu”, a mai povestit femeia.

La început, n-am știut că atunci când mă amenință că îmi cheamă poliția și salvarea să mă ridice din casă, erau fapte de intimidare și că ține de un abuz emoțional, n-am știut că modul în care mă determina sistematic, prin înjosire: „du-te acasă la mă-ta, ce cauți aici, ia tramvaiul și du-te. Asta nu e casa ta! Bă, dar așa se culcă un copil? Bă, dar mă-ta știi ce e? E o slugă? Așa sunt femeile, trebuie să le spui ce vrei să facă, ca la menajere!”, a dezvăluit Amalia.

Amalia s-a gândit chiar să-și pună capăt zilelor pentru a scăpa de calvar. Din fericire nu și-a dus planul până la capăt. Iar acum este mai fericită ca oricând după ce l-a abandonat pe bărbatul care a chinuit-o.