Chinezul Ion se plimbă prin București fără mască, dar se „protejează” cu mătănii și…

Publicat: 19/03/2020 | 23:55

A rămas fără cetățenie, a fost expulzat, dar a revenit mai puternic. Yan Wang, alias chinezul Ion, trăiește acum pe picior mare în România. De altfel, nu se desparte de Bentely-ul alb nici când face mici cumpărături. În plină pandemie de coronavirus, se plimbă însă prin București fără mască, dar se „protejează” cu mătănii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu celebrul milionar.

(VEZI AICI: CHINEZUL ION A “RECIDIVAT” LA CAFENEA CU O BLONDĂ ȘI O ȘATENĂ. LE-A ARĂTAT JAGUAR-UL ȘI…)

Chinezul Ion a revenit în forță pe plaiurile mioritice și face furori prin Capitală la volanul mașinilor de lux. Bentley și Jaguar sunt “bijuteriile” la volanul cărora a fost “reperat” milionarul în ultimele săptămâni. Însă, în plină pandemie de coronavirus, cel pe care statul îl declara, în urmă cu câțiva ani, ”pericol pentru siguranța națională” s-a oprit asupra primului bolid, de culoare albă, un veritabil ”aspirator” de frumuseți autohtone.

Chinezul Ion sfidează pandemia de coronavirus!

Și de această dată, chinezul Ion a atras atenția asupra lui. Nu doar cu super-mașina cu care s-a afișat, ci și din pricina faptului că a ieșit pe stradă fără masca de protecție care a devenit deja un accesoriu banal printre bucureșteni. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe rafinatul businessman extrem de liniștit, în condițiile în care țara este în stare de urgență din cauza virusului COVID – 19. Ajuns în fața blocului de lux unde locuiește, milionarul a coborât calm din mașină, pe care nu o „abandonează” nici când merge la cumpărături, și s-a îndreptat spre intrare, cu câteva sacoșe cu mâncare în mână, din care nu lipseau celebrii colțunași chinezești.

Milionarul nu purta clasica mască de protecție pe față, semn clar că îndemnurile autorităților, din ultima perioadă, nu l-au impresionat foarte mult. Chinezul Ion consideră, probabil, că are o sănătate de fier și că este ferit de noul coronavirus, care a făcut, în țara lui natală, mii de victime. Se „protejează”, totuși, cu… mătănii, după cum se poate observa în imagini.

În plină pandemie de coronavirus, chinezul Ion a ieșit prin București fără mască de protecție

(CITEȘTE ȘI: VIOLENTUL IUBIT AL CRUDUȚEI ESTE UN ”COMBINATOR PLĂTITOR”: CONDUCE UN BENTLEY DE UN SFERT MILION €, POARTĂ LA MÂNĂ UN RICHARD MILLE (DUBIOS) ȘI…)

A devenit Alexandru Ioan în 1999!

În anul 1999, cetățeanul chinez Wang Yan primește cetățenia română sub numele de Alexandru Ioan. Șase ani mai târziu, Alexandru Ioan, zis și „Senatorul” Wang Yan, apare într-un dosar DIICOT de prostituție cu minore și trafic transfrontalier. În 2009, DIICOT închide cazul disjuns, fără ca Wang Yan să fie trimis în instanță.

Mai apoi, în 2012, Serviciul Român de Informații (SRI) solicită retragerea cetățeniei lui Alexandru Ioan (Wang Yan) pentru că „a săvârșit fapte care pun în pericol siguranța națională”. Un an mai târziu, președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie dispune retragerea cetățeniei. Wang face contestație la Tribunalul București. Pierde cererea de suspendare a retragerii cetățeniei, mai face o contestație, dar, brusc, renunță.

(NU RATA: CHINEZUL ”ION”, EXPULZAT DIN ROMÂNIA, S-A ÎNTORS ÎN FORȚĂ: L-AM FILMAT CU BENTLEY, PIPĂ ȘI CEAS DIN AUR!)

Chinezul Ion reapare în România, în 2017, în calitate de cetățean chinez. Acesta participă la licitația deschisă pentru 80.000 de tone de concentrat de cupru scoase la vânzare de Cupru Min SA Abrud. Declarat de statul român „pericol de siguranță națională”, Wang Yan semnează în numele Merlion Resources, un trader din Hong Kong care cumpără și exportă de la Cupru Min întreaga producție de concentrat de cupru a României.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)