Chinezul Ion a “recidivat” la cafenea cu o blondă și o șatenă. Le-a arătat Jaguar-ul și…

Publicat: 29/01/2020 | 22:55

În urmă cu câțiva ani, statul român îl declara ”pericol pentru siguranța națională”, dar rafinatul afacerist Yan Wang a revenit în forță în peisajul Capitalei ca „investitor strategic”. Chinezul Ion a “recidivat” la o cafenea din București cu două frumușeți autohtone. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile senzaționale. (CITEȘTE ȘI: TRANSSEXUALUL CARE I-A DINAMITAT CĂSNICIA FIICEI PREMIERULUI RUPE TĂCEREA)

Chinezul Ion a revenit în forță pe plaiurile mioritice. Afaceristul, care, de-a lungul anilor, a fost implicat în mai multe episoade controversate, face furori prin Capitală la volanul bolizilor de lux. Așa cum îi stă bine unui businessman de top, chinezul Ion se deplasează adesea prin București cu un Bentley alb. Dar, mai nou, controversatul afacerist a ales ca mijloc de transport un Jaguar clasic, care pare să funcționeze ca un veritabil ”aspirator” de frumuseți autohtone. (NU RATA: L-AM FILMAT CU BENTLEY, PIPĂ ȘI CEAS DIN AUR)

În urmă cu câteva luni, Yan Wang, alias Ion, a făcut senzație la cel mai grandios eveniment dedicat modei și frumuseții, care s-a organizat în București, ”Miss Fashiontv Europe 2019”. S-a așezat în zona VIP, unde și-a etalat bijuteria de lux, un ceas scump din aur. Iar în timp ce admira defilarea modelelor, s-a delectat cu cele mai rafinate băuturi și a pufăit de zor o pipă. Acum, cel care a fost trimis în România ca „investitor strategic” a “recidivat” în cartierul preferat de milionarii bucureșteni.

Chinezul ”Ion”,  senzație în cartierul milionarilor

Apariție de senzație în cartierul milionarilor

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe controversatul afacerist chinez Yan Wang la o cafenea renumită din zona Dorobanți, acolo unde s-a relaxat într-o companie selectă. (VEZI AICI: LORA, ÎN LACRIMI LA ÎNMORMÂNTAREA MAMEI)

Timp de aproximativ două ceasuri, chinezul Ion s-a întreținut cordial cu o focoasă blondă și o răvășitoare șatenă. Cei trei s-au delectat cu câteva preparate culinare rafinate. Într-o atmosferă relaxantă, Yan Wang și cele două tinere s-au simțit bine și au discutat pe îndelete.

Yan Wang s-a anturat cu două frumuseți autohtone

La final, așa cum îi stă bine unui afacerist, chinezul Ion a achitat nota de plată. Pesemne că era destul de grăbit, pentru că a ieșit primul din local și s-a îndreptat glonț către bolidul parcat în apropiere. Bineînțeles, Yan Wang a fost urmat de blondă și șatenă, care au urcat alături de el în Jaguar. (NU RATA: “FOSTA” LUI CEZAR OUATU ÎȘI TRATEAZĂ DEPRESIA ÎN DUBAI, CU…)

Chinezul ”Ion” a dat Bentley-ul pe un Jaguar

A devenit Alexandru Ioan în 1999

În anul 1999, cetățeanul chinez Wang Yan a primit cetățenia română sub numele de Alexandru Ioan. Șase ani mai târziu, Alexandru Ioan, zis și „Senatorul” Wang Yan, apare într-un dosar DIICOT de prostituție cu minore și trafic transfrontalier. În 2009, DIICOT închide cazul disjuns, fără ca Wang Yan să fie trimis în instanță.

Mai apoi, în 2012, Serviciul Român de Informații (SRI) solicită retragerea cetățeniei lui Alexandru Ioan (Wang Yan) pentru că „a săvârșit fapte care pun în pericol siguranța națională”. Un an mai târziu, președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie dispune retragerea cetățeniei. Wang face contestație la Tribunalul București. Pierde cererea de suspendare a retragerii cetățeniei, mai face o contestație, dar, brusc, renunță. (NU RATA: SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU S-A ÎNTOVĂRĂȘIT ÎN CLUB CU UNUL DINTRE TEMUȚII LIDERI AI CLANULUI CARAN!)

Chinezul Ion reapare în România, în 2017, în calitate de cetățean chinez. Acesta participă la licitația deschisă pentru 80.000 de tone de concentrat de cupru scoase la vânzare de Cupru Min SA Abrud. Declarat de statul român „pericol de siguranță națională”, Wang Yan semnează în numele Merlion Resources, un trader din Hong Kong care cumpără și exportă de la Cupru Min întreaga producție de concentrat de cupru a României.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)