China tremură din nou! 400.000 de oameni izolați din cauza noului coronavirus

Publicat: 29/06/2020 | 12:39

China tremură iar din cauza coronavirusului. Recent, autoritățile au decis să reinstaureze iar o izolare strictă în Anxin, provincea Hebei, în apropiere de Beijing. Nu mai puțin de 400.000 de oameni sunt acum în carantină. Oficialii vor, astfel, să evite un al doilea val de COVID-19.

CITEȘTE ȘI: CHINA SE CONFRUNTĂ CU VALUL DOI DE CORONAVIRUS! UN ORAȘ CU PESTE PATRU MILIOANE DE LOCUITORI A FOST ÎNCHIS DIN NOU DIN CAUZA VIRUSULUI

Autoritățile din China țin cont chiar și de micile creșteri ale cazurilor de coronavirus. Au înțeles că nu e de glumă, iar Anxin va fi “complet închisă și izolată”. Vor avea voie să părăsească locuințele doar persoanele care sunt angajate în sănătate, poliție, etc..

Nicio altă persoană nu va avea acces în Anxin pe durata carantinei. Cei care încalcă regulile vor fi aspru pedepsiți de oamenii legii. Orașul se află la aproximativ 150 de kilometri de Beijing. În ultimele 24 de ore, au fost raportate 14 cazuri noi de coronavirus de către Capitala Chinei.

Coronavirus în China. Câți oameni s-au infectat

Din decembrie 2019 și până astăzi nu mai puțin de opt milioane de oameni au fost infectați, în toată lumea. Aproximativ 450.000 și-au pierdut viața. Acum, în multe țări pandemia de coronavirus este ținută, oarecum, sub control. Oamenii și-au reluat acțivitățile în mare parte, deși încă se moare.

NU RATA: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! SUA ȘI CHINA, VINOVATE ÎN EGALĂ MĂSURĂ DE IZBUCNIREA PANDEMIEI GLOBALE DE CORONAVIRUS?

China reușise să stopeze, la un momendat, pandemia. Construind multe spitale și cu reguli stricte pentru populație. Dar, vestea a căzut ca o bombă recent: noul coronavirus a revenit! Potrivit presei de peste hotare, China a înregistrat peste 83.000 de cazuri de coronavirus și aproape 5.000 de decese, dar populația și-a reluat viața normală, inclusiv orașul Wuhan.