China, acuzată că a „proiectat” virusul SARS-COV2 ca armă biologică de distrugere în masă

Publicat: 31/03/2020 | 09:21

China este acuzată că a „proiectat” virusul SARS-COV2 ca armă biologică de distrugere în masă, iar avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocatură Freedom Watch – împreună cu compania Buzz Photos (Texas) – au intentat un proces împotriva guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virologie Wuhan – Shi Zhengli – și generalului major al armatei chineze, Chen Wei, informează gandul.ro.

Partea reclamantă susține că virusul COVID-19 a fost eliberat de la Institutul de Virologie Wuhan. Conform celor transmise de Freedom Watch, armele biologice au fost scoase în afara legii în 1925 și, într-o astfel de situație, arma biologică este o armă de distrugere în masă.

(CITEȘTE ȘI: VEȘTI BUNE DESPRE CORONAVIRUS! RESTRICȚIILE DE CARANTINĂ AU FOST APROAPE RIDICARE AICI)

Despăgubiri de 20 de trilioane de euro

Larry Klayman și grupul său de avocatură Freedom Watch cer despăgubiri de 20 de trilioane de euro autorităților chineze, pe care le acuză că au „proiectat” virusul SARS-COV2 ca armă biologică de distrugere în masă, scrie businesstoday.in.

Grupul de avocatură Freedom Watch și compania Buzz Photos acuză China că este răspunzătoare de numărul de decese provocate de pandemie, că a furnizat material teroriștilor și a conspirat pentru a provoca suferința și moartea cetățenilor americani.

(VEZI ȘI AICI: PACIENȚII CU DIABET SUNT GRAV AFECTAȚI DE CORONAVIRUS! CARE SUNT IPOTEZELE MEDICILOR)