Chiar președintele a făcut-o: s-a declarant împotriva izolării! “Vom plăti un preț uriaș”

Publicat: 04/05/2020 | 09:11

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, nu vrea să audă de măsurile de izolare, care s-au impus în toate țările, din cauza pandemiei de coronavirus. Și asta în ciuda faptului că numărul persoanelor infectate a explodat în țara din America de Sud. (CITEȘTE ȘI: VESTEA CUTREMURĂTOARE DATĂ DE ACADEMICIANUL VICTOR VOICU: ”VIRUSUL SARS-COV-2 CORESPUNDE ÎN PROPORȚIE DE 95% CU O ARMĂ BIOLOGICĂ!”)

Președintele a anunțat, în fața a mii de manifestanți care îl sprijină în demersal său, că Brazilia va plăti un preț uriaș din cauza măsurilor de izolare. “Distrugerea locurilor de muncă din partea anumitor guvernatori este iresponsabilă şi inadmisibilă. Vom plăti un preţ uriaş în viitor”, a declarat şeful statului, într-o transmisiune în direct a manifestaţiei, pe Facebook.

NU RATA: ATENȚIE, ROMÂNI! RAED ARAFAT A FĂCUT ANUNȚUL: „15 SEPTEMBRIE ESTE DATA”

“Poporul este cu noi şi armata este de partea legii, ordinii, libertăţii şi democraţiei”, a adăugat șeful statului.

A coborât în mulțime și s-a salutat cu manifestanții

Același președinte a continuat cu un scurt discurs, în fața camerei video, timp în care nu a purtat mască. După aceea, a coborât de pe balustradă, alături de fiica sa Laura, 9 ani, pentru a saluta manifestanţii, ţinându-se însă la o distanţă de peste doi metri.

VEZI AICI: REACȚIA BOR DUPĂ CE PE GOOGLE MAPS A APĂRUT ”CATEDRALA PROSTIRII NEAMULUI ROMÂNESC”: ”ÎNCĂ O PROBĂ A URII…”

Conform cotidianului Estado de S. Paulo, șoferul președintelui, dar și unul dintre fotoreporterii săi au fost agresaţi de manifestanţi, care i-au îmbrâncit şi i-au lovit cu picioarele.

În Brazilia, măsurile de izolare ţin de resortul guvernatorilor de state, care le impun local, în mod mai mult sau mai puţin strict. Până luni, Brazilia a raportat 101.826 de cazuri de COVID-19 și 7.051 de decese provocate de coronavirus.