Chiar dacă poartă mască, sexy-dansatoarea nu iese oricum pe stradă. Ochelari portocalii și portofel asortat, pantaloni de piele și…

Publicat: 04/04/2020 | 00:41

Chiar dacă poartă mască, cea mai cunoscută dansatoare din buric de la noi din țară nu iese oricum pe stradă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini demențiale în prim-planul cărora se află Jasmine, cândva o zeiță sexy. (VEZI AICI: Am filmat-o ”în acţiune” pe… înfierbântata Jasmine)

După ce s-a despărțit de Leo de la Strehaia, dansatoarea Jasmine nu s-a mai afișat în public cu niciun bărbat. De fapt, nu s-a mai afișat în public mai deloc. Se zvonea că ar fi început o relație cu un afacerist de aceeași vârstă cu ea, prin 2017, după ce s-a pozat alături de un bărbat și a pus poza pe Facebook. Nimeni însă nu știe ce s-a mai întâmplat cu ea de-atunci. A dispărut ca în ceață după ce s-a vehiculat că ar fi beneficiat de foarte mulți bani de la fostul iubit, de care pare că s-ar fi folosit vremurile grele. (NU RATA: AM FILMAT-O ”ÎN ACŢIUNE” PE… ÎNFIERBÂNTATA JASMINE! FOSTA LOGODNICĂ A LUI LEO DE LA STREHAIA A ”VIOLAT” UN BĂRBAT TIMID ÎN MAŞINA LUI!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Jasmine, cândva o zeiță sexy, care magnetiza toate privirile cu trupul ei unduios, în zona Dorobanți din Capitală.

Cu toate că poartă mască și doar o mănușă de protecție, fosta dansatoare nu iese oricum din casă. Jasmine și-a asortat ochelarii, portofelul, dar și telefonul. Pe scurt, celebra dansatoare a avut o apariție de zile mari. Din câte se pare, în plină pandemie, Jasmine este pusă pe cheltuit, iar când portofelul ”s-a subțiat”, vedeta a dat fuguța la exchange. După ce a schimbat niște valută și a făcut ”refill” la portofel, dansatoarea s-a îndreptat grăbită către mașină. (NU RATA: AM GĂSIT-O PE CELEBRA ”PRINȚESĂ A ȚIGANILOR” DIN ROMÂNIA!)

Sexy-dansatoarea nu iese oricum pe stradă

Probleme medicale!

 În urmă cu câțiva ani, Jasmine a fost diagnosticată cu hernie lombară şi cervicală, motiv pentru care a fost nevită să se oprească din dansat. (NU RATA: DIAGNOSTICUL PUS DE MEDICI I-A DAT VIAŢA PESTE CAP DANSATOAREI JASMINE!)

„Am avut probleme de sănătate: hernie lombară şi cervicală. E mai greu să dansez, te resimţi şi nu mai ai aceeaşi performanţă. Mi s-a recomandat operaţia. O pauză foarte mare îmi trebuia şi automat repaus total. Am zis nu. Am continuat să fac sport şi chiar am simţit că nu e OK. Am găsit un tratament, injecţii cu ozon, timp de o lună de zile nu am avut voie să fac nicio mişcare. Făceam injecţii în coloană. Mi-am revenit în mare parte. Eu am continuat cursurile de belly dance, nu am putut să mă abţin”, a spus Jasmine, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)