Chelutzu are “bonă”, dar tot Dorian Popa curăță după el. L-am filmat pe “Hâtz” la lucru

Publicat: 11/05/2021 | 23:40

Dorian Popa are un comportament ireproşabil față de Chelutzu chiar și atunci când știe că nu este filmat sau fotografiat! Drept dovezi stau imaginile realizate în exclusivitate de paparazzii CANCAN.RO, care l-au surprins pe artist în timp ce curăță după ce băiatul lui blănos a făcut o “comoară”, deși, împreună cu ei se afla și “bona”. Ulterior, actorul i-a oferit 10 lei unei doamne care vindea flori la semafor și nu a luat niciun buchet.

Dorian Popa, un “tătic” de nota 10 pentru Chelutzu

În vârstă de 32 de ani, Dorian Popa a fost împreună cu buna lui prietenă, Cori, în zona Floreasca, unde au avut unele lucruri de pus la punct. Preț de câteva minute, tânăra care este PR, editor și social media expert a jucat rolul de “bonă” pentru Chelutzu. La un moment dat, patrupedul a făcut o “comoară”, iar tăticul său celebru nu a strâmbat deloc din nas când și-a făcut datoria, după cum puteți observa în imaginile din galeria foto care au fost realizate de paparazzii CANCAN.RO.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Dorian Popa a dezvăluit cum l-a transformat pe Cheluțu în cel mai simpatizat câine din România. Îndrăgitul patruped are o poveste de viață emoționantă și nu este singurul “copil cu blăniță” al artistului și al iubitei sale, Claudia.

“Eu cred că Dumnezeu îl iubește pe el. Chelutzu este un câine adoptat care, nu neapărat din rea-voință, dar din necunoaștere, a avut câteva boli pentru că el mânca mâncare de oameni”, a povestit actorul din serialul “Sacrificiul”.

(Nu rata: Dorian Popa are probleme la sală! ”Am nevoie de suplimente pentru îngrășat!” Motivul?)

“Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu păţesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câştigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prinţul casei, are halat Versace”, a anunțat cântărețul în cadrul podcastului realizat la Cătălin Măruță acasă.

Chelutzu are “bonă”, dar tot Dorian Popa curăță după ce băiatul lui blănos face câte o “comoară”. Ulterior, artistul i-a dat unei doamne care vindea flori la semafor 10 lei, fără să ia niciun buchet © CANCAN.RO

(Descoperă și: Cum se înțelege, de fapt, iubita lui Dorian Popa cu soacra ei. Claudia Iosif a făcut dezvăluirea)

Dorian Popa, despre câștigurile din social media

“Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viaţa mea. Trebuie să cât mai natural, mai real. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mai declarat Dorian Popa în ziua în care a fost invitatul lui Cătălin Măruță pentru podcast. Tot atunci, Dorian Popa a vorbit despre relația extrem de delicată pe care a avut-o cu tatăl său și a mărturisit că nu regretă că nu a participat la înmormântarea acestuia.

(Te-ar putea interesa: Oana Zăvoranu, în “război” cu Dorian Popa + Răzvan Ciobanu, plâns la doi ani după moarte. “Dorul de el doare”)

Claudia Iosif și Dorian Popa sunt logodiți

Dorian Popa (n.: 8 august 1988) a avut o copilărie foarte grea, după ce tatăl lui i-a părăsit. Mama a devenit automat şi tată pentru el şi fratele lui, Ciprian. Artistul trăieşte din 2011 o frumoasă poveste de iubire alături de Claudia Iosif.

Într-un video urcat pe Instagram Stories în vara lui 2020, bruneta a mărturisit: “Da (n.r.: am fost cerută de soție), dar am pierdut inelul”.

(Află și: Motivul pentru care Dorian Popa nu poate concepe copii, deocamdată: “Mă sperie atât de tare ideea asta”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.