Cheloo, pictat cu sânii pe scena iUmor! Juratul a rămas mască: ”În sfârșit…”

Publicat: 01/03/2020 | 10:29

Madelyn Greco, de meserie body painter, a apărut în fața juriul iUmor cu lecția bine învățată. Și chiar a reușit să impresioneze, după ce i-a făcut lui Cheloo un portret beton!

Totul doar din sâni! „Mi-a curs o bală…O femeie la 40-50 de ani, care te face dintr-o privire. Mi s-a părut foarte sexy”, a fost prima replica a scenei, scoasă de Mihai Bendeac.

Greco s-a pus pe treabă, a dansat extrem de sexy și, cu mișcări ample din bust, a început să coloreze. S-au făcut pariuri, s-au făcut glume și Madelyn a realizat un super portret surpriză, chiar pentru unul din jurați! Chiar lui Cheloo!

„Această doamnă mi-a făcut o bucurie imensă! În sfârșit am și eu portretul meu făcut de cineva, fără să dau bani. Mă bucur că a scos frumosul din mine și l-a pus pe o pânză care a căpătat o valoare inestimabilă. Sunt emoționat, vă mulțumesc”, a declarat Cheloo.

Madelyn Greco a obținut de cinci ori titlul de campioană mondială la body painting, alături de soțul său. Americanca e un artist în adevăratul sens al cuvântului!