Cheloo, jignire fără precedent la adresa lui Adi Minune: „Adrian e un avorton c**”

Publicat: 09/12/2019 | 11:09

Adi Minune a fost luat în colimator de Cheloo, iar celebrul manelist s-a trezit ”implicat” într-o piesă a băieților de la Paraziții. Fără milă, așa cum îl cunosc toți fanii, Cheloo – autor al versurilor – îl face, pur și simplu, par pe Minune, spunând despre acesta că este un… avorton.

Este vorba despre melodia „Propaganda Iresponsabilă”. La minutul 1:40, Cheloo spune: „După cum vezi, i-adevărat / Niciodată n-am sunat / Ca Adrian avorton c***t”.

Ce-i drept, Cheloo a detestat, mereu, manelele și cântăreții de manele. De altfel, artistul nu a ascuns niciodată acest lucru, atât în melodiile sale, cât și în platoul emisiunii iUmor, acolo unde este jurat. Deseori, a dat „dislike” concurenților de la iUmor pentru că au încercat să cânte manele, fie și în spirit de glumă.

” (…) Mii de flegme pe steaguri, pe steme, embleme,
Când tu zici ca e târziu, eu stiu că inca e devreme.
Simt nevoia sa-ti fac o trepanatie,
Sa bag in capu’ tau schije de civilizatie.
Dupa cum vezi, i-adevarat,
Niciodata n-am sunat
Ca Adrian, avorton c***t.
Am estimat
Ca ma subestimati,
Nu uitati!
Va hazardati (…)”, sunt o parte din versurile piesei respective.

”Răspunsul meu este nu. Treziti-vă, mă!”

De altfel, Cheloo a reacționat extrem de dur și la X Factor, atunci când unul dintre concurenți a dorit să cânte o manea.  ”Tu te vrei un reprezentant al noii generații. Un mare star și practic apelezi la tertipuri jenante și la o atitudine foarte proastă. Copiii ar putea să tragă concluzia că ceea ce faci tu este bine. Nu încerca să fii ceea ce nu ești. Cântă o manea, o să plec mai devreme. Am chef să beau si altceva decât apă”, a spus Cheloo, care a mulțumit și a plecat. Artistul a vociferat și în timp ce părăsea sala: ”Răspunsul meu este nu. Treziti-vă, mă! Dăți-vă-n p… mea de fraieri!”. Cheloo a continuat să înjure, fiind foarte nervos.  ”Niște tâmpenii caracteristice vârstei. Consider că el nu are ce să caute în acest spectacol și, dacă asta vrea să transmită tinerilor din ziua de azi, să o facă în WC”, a mai spus Cheloo.