Chefi la cuțite sezonul 8 s-a încheiat! Anunțul făcut de Gina Pistol, prezentatoarea show-ului

Publicat: 18/12/2020 | 09:21

Sezonul al  8-lea Chefi la cuțițe s-a încheiat cu victoria lui Ionuț Belei, care a intrat în posesia premiului de 30.000 de euro. Gina Pistol, prezentatoarea show-ului, a făcut anunțul. Iubita lui Smiley este însăcinată și va aduce pe lume, anul viitor, primul ei copil.

Fanii emisiunii de pe Antena 1 sunt acum nerăbdători să afle amănunte despre următorul sezon. Care va avea unele mici modificări, din câte se pare. Chef Florin Dumitrescu a oferit noi detalii despre cel de-al 9-lea sezon al emisiunii gastronomice, iar Gina Pistol a completat. „S-a mai încheiat un sezon de Chefi la cuțite, dar știu că mulți m-ați întrebat >. O să așteptăm următorul sezon, care zic eu că o să fie la fel de spectaculos ca acesta care s-a înncheiat”, a spus Gina Pistol. Care le-a mulțumit, în continuare, celor care au urmărit concursul. „Oricum, vă mulțumim foarte mult pentru aprecieri și pentru faptul că ne-ați privit de fiecare dată cu entuziasm și cu mare drag și ați așteptat cu nerăbdare următorul episod, iar în spatele acestui proiect minunat și greu stă în mare parte cam aceeași echipă care lucrează și la Asia Express”, a continuat Gina Pistol pe Instagram.

Anunțul făcut de Gina Pistol, prezentatoarea show-ului

Gina Pistol este însărcinată în al doilea trimestru, spre final chiar, iar anul viitor va aduce pe lume primul ei bebeluș. A mai rărit-o cu alte activități pe care la început le putea duce, ajutată fiind mai mult, acum, de iubitul ei, Smiley. A fost și ziua ei, a împlinit 40 de ani! Și chiar de onomastică a nins pentru prima data în această iarnă! Iar Gina a imortalizat momentul, ba chiar s-a și lăudat că totul s-a petrecut într-un moment de cotitură al vieții ei. ”Poza de pe vremea când a fost zăpadă. Doar de ziua mea! ha!ha!ha! Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune”, a scris Gina Pistol în dreptul fotografiei în care apare se bucură de zăpadă.

Fanii nu au ratat ocazia de a o felicita, încă o dată, și de a o asigura de susținerea lor acum când e pe cale să devină mămică. ” Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ofere tot ce este mai bun, alături de cei dragi dumneavoastră, pe acest pământ, mereu! La muuulți, mulți, mulți ani pe acest pământ! Cu ajutorul Lui Dumnezeu, să trăiți un infinit de ani pe acest pământ, alături de cei dragi dumneavoastră, cu tot ce este mai bun, pe acest pământ, mereu! Să fiți sănătoși și fericiți mereu pe acest pământ, cu ajutorul Lui Dumnezeu! AMIN️!”, au scris internauții.