Chefi la cuţite, semifinala 2021, LIVE VIDEO. Cine s-a calificat în marea finală de la Antena 1

Publicat: 15/06/2021 | 18:30

Sezonul nouă al emisiunii “Chefi la cuţite” se apropie de sfârșit cu pași timizi, dar siguri… În această seară, de la ora 20:30, va rula la Antena 1 semifinala îndrăgitului concurs culinar. Iar la finalul ediției se vor afla numele celor trei concurenți care se vor califica în marea finală și vor avea o șansă la premiul de 30.000 de euro.

“Chefi la cuţite”, semifinala 2021 – LIVE VIDEO

Au fost 17 battle-uri și dueluri și, din zeci de concurenți, doar nouă au ajuns în semifinală! Fără să mai prelungim suspansul… cei nouă bucătari talentați care își vor ascuți cuțitele pentru testul decisiv al semifinale sunt: Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu, Valentina Ioniță și Narcisa Birjaru din echipa mov, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Dumitrescu, Cătălin Amarandei, Keed și Florin Revesz din echipa albastră, dar și Elena Matei și Rikito Watanabe din echipa verde.

Descoperă: Povestea semifinalistei de la Chefi la cuțite, Elena Matei: “Eu am fost mai mereu singură”

Sunt concurenții foarte buni și e bătaie mare, pentru că avem doar trei locuri în finală!”, a declarat Sorin Bontea.

“Cu mult timp în urmă vedeam finaliștii, îi simțeam. Dar astăzi, nu mai știu. Mă uit la voi și văd atâtea farfurii superbe! Sunteți fabuloși!”, va spune Cătălin Scărlătescu.

Și Florin Dumitrescu este de părere că alegerile sunt extrem de dificile: Ați demonstrat de ce sezonul 9 a avut cele mai bune farfurii în proba individuală de până acum. Sezonul acesta, voi ati avut cele mai multe note de 15, iar ultima probă de semifinală a avut 9 farfurii senzaționale. Nu ni s-a mai întâmplat până acum să ajungem în semifinală și să nu știm care ar fi farfuria bună pentru finală, sau pe care să o alegem. Bravo!.

“Chefi la cuţite” a ajuns la sezonul cu numărul 9 © Facebook

Nu rata: Cine este Keed de la Chefi la Cuțite. Din ce a câștigat primii bani

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu jurizează cele mai gustoase și originale rețete pregătite de concurenții rămași în cursa pentru marele premiu al competiției care rulează la Antena 1.

Vezi și: Florin Salam, iubit pe tot mapamondul. Rikito Watanabe, japonezul de la “Chefi la cuțite”, show pe melodiile celebrului artist

30.000 de euro – premiul de la “Chefi la cuţite”, sezonul 9

Săptămâna aceasta, “Chefi la cuţite”, difuzată în patru ediții consecutive. Luni, 14 iunie, de la 20:30, telespectatorii Antena 1 au putut urmări primele două probe din semifinala celui mai iubit show culinar, urmând ca marți, tot de la 20:30, ediția să continue cu cea de-a treia probă a semifinalei ce va decide care sunt cei trei finaliști ai sezonului 9.

Marea finală a concursului culinar va fi difuzată miercuri, 16 iunie, pe Antena 1 și va culmina cu verdictul mult așteptat… cine va trece de probele de foc ale semifinalei și își va adjudeca premiul de 30.000 de euro de la “Chefi la cuţite” 2021.

Citește: Clipe de panică la Chefi la cuțite! Lui Florin Dumitrescu i s-a făcut rău brusc: “Nu mai țin minte foarte multe lucruri”

Știre în curs de actualizare.

Sursa foto: Facebook / @Chefi la cuțite