Chef Sorin Bontea, detalii incredibile de la Asia Express: „Am ieșit afară în creierii nopții, stăteam pe marginea drumului și mă gândeam: Sorine, ce faci tu aici?„

Publicat: 04/03/2020 | 14:55

Emisiunea Asia Express ține pe toată lumea în suspans, în fiecare săptămână spectatorii așteaptă să vadă prin ce provocări au mai trecut  concurenții. Una dintre cele mai îndrăgite echipe este cea formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Supranumiți „Reactoarele trei și patru”, cei doi au încercat să reziste cât mai mult în competiție și au legat o prietenie pe viață.

Chef Sorin Bontea a trăit aventura vieții lui în Asia, într-un interviu pentru VIVA!, acesta a vorbit despre cât de greu a fost pentru el să reziste și să se adapteze în codițiile grele, pe care le-a găsit acolo.  (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN FODOR ȘI SORIN BONTEA, ELIMINAȚI DE LA ASIA EXPRESS! IMAGINILE DE LA REVEDEREA ARTISTULUI CU FIICA SA TE FAC SĂ AI LACRIMI ÎN OCHI)

 „Pentru mine cel mai dificil a fost să cerșesc – mâncare, cazare, orice. M-am adaptat și la asta, mi-am spus că astea sunt regulile, e un concurs, trebuie să îi fac față. Au fost însă și momente în care m-am întrebat efectiv ce caut eu acolo. Într-o noapte, am dormit într-un fel de magazie care se afla chiar pe marginea străzii. Treceau mașini și camioane la vreo 3 metri de patul nostru. Asta n-ar fi fost nimic, dar pe la unu noaptea a început să latre un câine… și nu s-a mai oprit. Am ieșit afară în creierii nopții, stăteam pe marginea drumului și mă gândeam: Sorine, ce faci tu aici?! De ce ai venit?!’, a declarat Sorin Bontea pentru VIVA!

„Una dintre cele mai tari experiențe din viața mea”

Chiar dacă lucrurile nu a fost roz mereu, chef Sorin Bontea nu regretă participarea la emisiune. Doar datorită competiției a reușit să trăiască niște experiențe unice și să își facă un prieten pe viață. Legătura care s-a creat între el și Răzvan Fodor este una puternică.

„Ca turist m-aș întoarce cu siguranță. Peisajele din Asia sunt incredibile, iar oamenii, cel puțin în zona în care am fost noi, sunt foarte mișto. Ca și concurent în Asia Express… aici nu răspund încă. E prea recentă experiența. Cred că trebuie să mai treacă câteva luni. Pe de altă parte, pe măsură ce trece timpul și lucrurile se așază, realizez că a fost una dintre cele mai tari experiențe din viața mea și mi-ar fi părut rău dacă nu o trăiam’, a mai juratul de la Chefi la cuțite.”, a mai spus Sorin Bontea.