Chef nebun cu vedete! Ana Baniciu s-a ales cu bani băgați în sân, ca la lăutari

Publicat: 05/06/2020 | 23:53

După arida stare de urgență, s-a dat startul petrecerilor în showbiz-ul românesc. Irina Rimes, Raluka și Ana Baniciu s-au distrat ca-n vremurile bune la un mega-chef cu lăutari. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro am intrat în posesia unor imagini de-a dreptul fabuloase în prim-planul cărora se află trei dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească.

Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile, joi seară s-a lăsat cu mega-party în showbiz. Totul s-a petrecut în apropierea Capitalei, într-un decor rustic. Printre petrecăreții de seamă s-au numărat Irina Rimes, Raluka și Ana Baniciu, care s-au distrat la intensitate maximă. (NU RATA: RALUKA A “SFIDAT” IZOLAREA CA SĂ REFACĂ TANDEMUL DE LA ASIA EXPRESS. A “UITAT” DE MASCĂ ȘI MĂNUȘI, DAR ȘI-A LUAT OCHELARI DE UN VERDE FOSFORESCENT ȘI…)

Au dat-o pe muzică de petrecere!

La un moment dat, cele trei cântărețe, pe rând, au luat locul lăutarilor și au făcut ce știu cel mai bine… un show de zile mari. Irina Rimes, Ana Baniciu și Raluka au lăsat repertoriul personal deoparte și au dat-o pe muzică de petrecere. (NU RATA: ”FUNDULEȚ” A INTRAT ÎN „CARANTINĂ”.“AM FĂCUT CURAT DE 100 DE ORI. M-AM APUCAT DE GĂTIT ȘI…”)

Raluka și Irina Rimes, distracție ca-n vremurile bune

Ana Baniciu, ”pe sistemul lui Salam!”

Dintre cele trei artiste, se pare că doar Ana Baniciu a fost renumerată pentru momentul său. În timp ce cânta cu patos o melodie populară, ”Funduleț” s-a trezit cu câteva bancnote băgate în sân. Pesemne că, fermecat de interpretarea Anei Baniciu, unul dintre petrecăreți a recurs la gestul extrem de întâlnit în show-urile de manele. Fără să stea pe gânduri, tânărul a „decartat” o sumă frumoasă sexoasei artiste.

Ana Baniciu, bani în sân ca la lăutari

Irina Rimes, ipostază uluitoare!

În urmă cu câteva săptămâni, Ana Baniciu, Raluka, Sandra Izbașa, dar și Irina Rimes au făcut party în sufragerie de ”Revelionul relaxării”, iar jurata de la Pro TV a ajuns sub masă… la propriu. În glumă, asemenea unei pisici care se cuibărește într-un loc sigur, Irina Rimes s-a ”instalat” confortabil sub masa din living.

Din câte se pare, pentru cântăreață, sub masă a fost cel mai confortabil loc din care s-a putut uita liniștită la televizor. Mai mult decât atât, Irina Rimes le-a explicat prietenelor ei motivul pentru care a ales să stea sub masă, acolo unde, de obicei, ajung „consumatorii de top”. (VEZI ȘI: IMAGINEA CARE I-A LĂSAT MUȚI PE FANI! IRINA RIMES, GOALĂ ÎN NOUL VIDEOCLIP: ”CEA MAI TARE DIN PARCARE!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)