Chef Florin Dumitrescu, răpus de durere după moartea lui Ramon Chicireanu. Ce mesaj a transmis juratul de la Masterchef

Publicat: 16/03/2020 | 16:38

Moartea lui Ramon Chicireanu i-a lăsat pe toți fără cuvinte și cu sufletele goale. Fostul concurent de la Masterchef a dus o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă: cancerul, iar după multe luni de suferință, trupul său a cedat. Juratul de la Masterchef, Florin Dumitrescu, a transmis un mesaj sfâșietor în memoria lui Ramon Chicireanu. 

Ramon Chicireanu a murit la numai 37 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Fostul concurent de la Masterchef a învins o dată boala nemiloasă, dar aceasta a recidivat și i-a afectat starea de sănătate mult mai rău decât prima dată.

Florin Dumitrescu, jurat al emisiunii Masterchef și bun prieten cu Ramon, a transmis un mesaj sfâșietor pe contul lui de Facebook, după moartea acestuia. Chef Dumitrescu a scris: „Prietenul nostru, Ramon, nu mai este. Condoleanțe familiei” a scris Florin Dumitrescu, pe rețeaua de socializare.

Mai mult, pentru că familia lui Ramon Chicireanu trece printr-o situație extrem de grea și pentru că el s-a implicat în mod direct pentru strângerea de fonduri ca Ramon să se facă bine, chef Dumitrescu i-a îndemnat pe oameni să doneze în continuare, pentru a sprijini familia fostului concurent de la Masterchef.

„Tineți aproape de cei dragi și dacă vreți să continuați să donați familiei, vă rog să o faceți!” a mai punctat Florin Dumitrescu.