Chef Florin Dumitrescu le dă replica haterilor! „Am primit multe mesaje nasoale legate de copii”

Publicat: 12/04/2021 | 16:31

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați chefi, însă asta nu îl ferește de replicile acide ale haterilor. Juratul de la „Chefi la cuțite” primește adesea tot felul de comentarii răutăcioase, iar unele dintre ele îi vizează familia și cele două fetițe.

Deși nu este pentru nimeni ușor să primească zilnic tot felul de critici, Florin Dumitrescu face haz de necaz. De cele mai multe ori, juratul este surprins de cât de jos pot coborî unii oameni, însă pentru a se amuză le dă replica. Acesta a vorbit pe rețelele de socializare despre hateri și despre modul în care gestionează el toate comentariile negative primite. (CITEȘTE ȘI: FLORIN DUMITRESCU A REUȘIT SĂ DEA JOS 10 KILOGRAME ÎNTR-O LUNĂ. CE DIETĂ A URMAT CHEF-UL. „NU O RECOMAND NIMĂNUI“)

 „Pentru cei care mă întreabă de ce îmi place să comentez haterilor de pe Facebook, e foarte simplu. Îmi place sp comentez haterilor de pe Facebook, așa, să văd până unde îi duce nebunia. Am primit multe mesaje nasoale, legate de copii, familie, injurii, lucruri de genul ăsta, dar ce nu înțelege lumea e că eu nu mă ofensez foarte repede și sunt deschis la orice. Așa că lăsați-i pe oameni să comenteze, lăsați-mă și pe mine să mă distrez dacă ei tot comentează. Așa că atunci când nu ai loc de mine, așteaptă-te la un răspuns.”, a spus Florin Dumitrescu pe Instagram.

Florin Dumitrescu, tătic pentru a treia oară?

Chef Florin Dumitrescu a surprins pe toată lumea, după ce a anunțat că-i surâde ideea de a deveni tătic pentru a treia oară. Celebrul jurat de la Chefi la Cuțite și-a adus aminte cu nostalgie de perioada în care soția lui era însărcinată, în momentul în care a văzut-o pe Gina Pistol gravidă.

„Mă uit la tine și îmi amintesc de nevastă-mea când era gravidă și parcă aș mai face un copil. Știi cum e, în pandemie ori divorțezi, ori mai faci copil. Eu aleg sa mai fac copii!”, a spus Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”.

(VEZI ȘI: FLORIN DUMITRESCU, PREGĂTIT SĂ DEVINĂ TATĂ PENTRU A TREIA OARĂ: „AȘ MAI FACE UN COPIL”)

 

Sursa foto: Instagram