Chef Cătălin Scărlătescu, confesiuni despre noua parteneră de viață: „Nu duc ceva neserios în casă”

Publicat: 22/12/2020 | 18:21

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre noua parteneră de viață. Discret din fire, vedeta de la Antena 1 a decis să dea câteva detalii despre viața lui personală.

Cătălin Scărlătescu și-a ținut iubitele departe de ochii curioșilor de-a lungul anilor. Cheful a clarificat de ce decide să procedeze în acest fel.

‘Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!’, a spus Cătălin Scărlătescu, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

De asemenea, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că în ceea ce privește relațiile din viața sa, el nu este cel mai bun exemplu, specificând că cea mai lungă relație a lui a durat cinci ani. Acum, însă, cheful a dat asigurări că are gânduri serioase cu noua parteneră.

‘De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată.’, a mai spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.