Chef calificat de ziua lui Piedone! I-a cântat câștigătoarea de la „Românii au talent”, a dansat romantic cu soția și…

Publicat: 14/02/2020 | 23:51

Mega-chef în lumea bună! Fostul primar al Sectorului 4 și-a sărbătorit, în avans, ziua de naștere. Cristian Popescu Piedone și-a invitat prietenii și familia la o super-chermeză, cu spriț la carafă și atmosferă întreținută de câștigătoarea de anul trecut a show-ului ”Românii au talent”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii de-a dreptul savuroase. (CITEȘTE ȘI: AVEM SINGURELE IMAGINI CU BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ A 9-A OPERAȚIE SUFERITĂ!) 

Joi seară a fost super-petrecere în familia fostului primar al Sectorului 4. Într-un local situat în Parcul ”Lumea Copiilor”, Cristian Popescu Piedone și-a serbat, în avans, ziua de naștere. Fostul edil a organizat o mega-petrecere la care au luat parte aproximativ 50 de persoane. Printre invitații de seamă ai fostului primar s-a numărat și Teodor Florescu, boss-ul de Urban.

Îmbrăcat tinerește, Cristian Popescu Piedone a fost sufletul petrecerii. Potrivit surselor noastre, fostul edil a ținut ca invitații săi să fie tratați extrem de bine. Vinul la carafă a fost din belșug, preparatele culinare au fost dintre cele mai sofisticate, iar atmosfera a fost întreținută de artiști renumiți. Ana Maria Pantaze, câștigătoarea marelui trofeu de la ”Românii au talent”, a fost doar una dintre cântărețele care s-au ocupat de fondul sonor al chefului calificat al lui Piedone. (NU RATA: AM AFLAT ADEVĂRATA SUMĂ PENTRU CARE DANIELA CRUDU A FOST AGRESATĂ DE IUBIT)

Cristian Popescu Piedone, mega-chef de ziua lui

Dans romantic cu soția

Cu toate că a trecut de prima tinerețe, Cristian Popescu Piedone a demonstrat că este un romantic incurabil. La un moment dat, fostul edil a profitat de muzica lentă și a demonstrat tuturor cât de mult își iubește partenera de viață. Împreună cu soția sa, Cristian Popescu Piedone a dansat în cel mai romantic mod, alături de câteva cupluri. Dansul celor doi a fost admirat de întreaga asistență. (VEZI ȘI: CUM ERAU SUPRAVEGHEATE MINORELE EXPLOATATE SEXUAL ÎN CLUBUL DIN CARACAL)

 Un cadou… cât el de mare

Așa cum era de așteptat, invitații fostului primar al Sectorului 4 s-au întrecut în cadouri inedite. Unul dintre acestea a ieșit în evidență. Mai exact, Cristian Popescu Piedone a primit în dar un imens portret. La un moment dat, doi dintre angajații localului s-au „chinuit” cu impresionantul tablou. Aceștia au cărat uriașa operă de artă până la una dintre mașinile edilului. (NU RATA: SEXY-DEPUTATA ȘI-A CUMPĂRAT UN ”SAC” DE HAINE DIN MALL ȘI…)

Fostul primar al Sectorului 4 a primit un cadou inedit

Și-a luat vinul ”la pachet” 

La finalul chermezei, fostul primar a recuperat vinul pe care invitații nu au reușit să îl termine. Bidoanele care au rămas nedesfăcute i-au fost returnate prompt. Mai mulți angajați ai localului au încărcat licoarea în una dintre mașinile lui Piedone. (NU RATA: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN ”SEXGATE-UL DE LA INTERNE”. MINISTRUL VELA A DECIS SĂ…)

Piedone și-a luat vinul ”la pachet”

A primit sentința în dosarul ”Colectiv”

La finele anului trecut, Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, a primit sentința în dosarul ”Colectiv”. În primă instanță, Piedone a fost condamnat la 8 ani și 6 luni de închisoare.  Pe de altă parte, cei trei patroni ai clubului au primit câte 11 ani și opt luni de detenție. Magistrații Tribunalului București au dispus ca victimele incendiului de la Colectiv să primească daune morale în valoare totală de peste 42 de milioane de euro, cea mai mare sumă acordată fiind 500.000 de euro. (NU RATA: BUNESELE DE PE INSTA. ATENȚIE, IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)