Chef Bontea, mărturisiri despre experiența Asia Express: ”Nu îmi găsesc încă cuvintele care să exprime tot ce am trăit acolo”

Publicat: 10/03/2020 | 12:37

 Chef Sorin Bontea a trăit experiența vieții lui în cadrul emisiunii ”Asia Express”. Vedeta a făcut mărturisiri incredibile despre tot ce a însemnat această călătorie pentru el.

Una dintre cele mai îndrăgite echipe este cea formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Supranumiți „Reactoarele trei și patru”, cei doi au încercat să reziste cât mai mult în competiție și au legat o prietenie pe viață. (CITEȘTE ȘI: SCĂRLĂTESCU, BONTEA ȘI DUMITRESCU S-AU RĂZBUNAT PE PRO TV! CUM AU UMILIT CHEFII DE LA ANTENA 1 FOSTUL LOR SHOW, MASTERCHEF)

Concurenții au fost marcați, însă, nu doar de probele dificile prin care au trecut ci și de lipsa mâncare. Cgef Sorin Bontea a mărturisit că a mâncat numai orez în Asia și că a slăbit nouă kilograme.

”În Asia am mâncat ce mi s-a dat. După o zi de alergat și făcut tot felul de misiuni, nu eram prea pretențios atunci când ajungeam în casa unor localnici. Ce pot să vă spun e că am mâncat mult orez. Am ținut practic o cură cu orez. M-a ajut, ce să zic, m-am întors mai slab cu nouă kilograme. Despre cât a fost de greu, nu îmi găsesc încă cuvintele care să exprime tot ce am trăit acolo, cred că o să le mai caut o perioadă…”, a mărturisit Chef Bontea pentru Viva!

A fost una dintre cele mai grele experiențe trăite vreodată, însă, Chef Sorin Bontea nu regretă nimic.

”Ca turist m-aș întoarce cu siguranță. Peisajele din Asia sunt incredibile, iar oamenii, cel puțin în zona în care am fost noi, sunt foarte mișto. Ca și concurent în Asia Express… aici nu răspund încă. E prea recentă experiența. Cred că trebuie să mai treacă câteva luni. Pe de altă parte, pe măsură ce trece timpul și lucrurile se așază, realizez că a fost una dintre cele mai tari experiențe din viața mea și mi-ar fi părut rău dacă nu o trăiam”, a mai spus Chef Sorin Bontea.