Cheeky Girls, vești delicate de la medici. Ce diagnostice au primit cântărețele gemene și cu ce se ocupă în prezent

Publicat: 08/01/2021 | 16:58

Gemenele de la Cheeky Girls locuiesc în prezent în Goldsborough, un sat din North Yorkshire, Anglia. Puțini știu că Monica și Gabriela Irimia au plătit un preț uriaș după ce au cunoscut succesul peste noapte: sănătatea lor. Una dintre cântărețe a povestit ce vești delicate au primit de la doctori, după ce au început să se simtă rău și au mers să își facă mai multe analize.

Cheeky Girls, diagnostice delicate de la medici

La începutul anilor 2000, gemenele au devenit cunoscute odată cu lansarea melodiei “The Cheeky Song” care i-a cucerit pe oameni. Ulterior, au urmat numeroase contracte, spectacole… însă, la scurt timp, Monica și Gabriela Irimia au ajuns să se confrunte cu depresia, anxietatea și o boală des întâlnită în cazul celor care sunt în lumina reflectoarelor mult timp: anorexia. Într-un interviu pentru emisiunea “Loose Women de la ITV”, celebrele surori au spus adevărul despre prețul succesului venit peste noapte.

“În primii cinci ani de carieră, am avut succes şi ne-am trezit brusc că vieţile noastre erau controlate complet de casa de discuri. Nu aveam timp liber, lucram 24 de ore pe zi, călătorind. Mama noastră ne era impresar şi încerca să aibă grijă de noi. Însă, era dificil, pentru că nu aveam viaţă socială, ceea ce a dus la apariţia depresiei, Purtam haine largi şi îi făceam pe toţi să creadă că mâncăm. Am devenit competitive una cu cealaltă, reuşeam să ascundem totul foarte bine. Odată ce te întâlneşti cu această problemă, ea va rămâne mereu cu tine, dar acum o controlăm complet, ne este mult mai bine acum”, au declarat Monica și Gabriela Irimia, relatează viva.ro.

Pe lângă problemele de sănătate menționate mai sus, cele două artiste au primit următoarele diagnostice: artrită la coloana vertebrală și la genunchi, probleme digestive, pietre la rinichi și chiar pierderi de memorie, conform dcnews.roÎn urmă cu aproape cinci ani, Monica a devenit soția lui Shaun Taylor patronul unei firme de construcții; potrivit unor surse, ea lucrează într-un cu totul alt domeniu, fiind agent de vânzări la un salon auto. În 2015, vedeta a semnat un contract cu postul Channel 4 pentru un documentar despre tinerele din România și Ungaria.

Monica a devenit soția lui Shaun Taylor în toamna lui 2016. În urmă cu două zile, ea a publicat poza din dreapta colajului în care apare alături de sora sa, Gabriela Irimia © Facebook
Monica a devenit soția lui Shaun Taylor în toamna lui 2016. În urmă cu două zile, ea a publicat poza din dreapta colajului în care apare alături de sora sa, Gabriela Irimia © Facebook

Nu rata: Au plecat peste hotare, dar s-au întors cu coada între picioare. Ce vedete de la noi s-au “fript” în străinătate

Și Gabriela Irimia a avut noroc în dragoste… ea a început o frumoasă poveste de iubire în urmă cu mai mulți ani și s-a aflat pe prima pagina a ziarelor o vreme destul de îndelungată. Bărbatul de care s-a îndrăgostit a fost politicianul Lembit Opik, mai mare cu 18 ani decât ea. În primăvara lui 2008, ei și-au anunțat logodna, însă, la câteva luni distanță, s-au despărțit.

Acum, Gabriela Irimia are atestat de cosmeticiană, după ce a urmat trei cursuri. Iar în urmă cu trei luni, ea a stat în izolare și a publicat un mic jurnal video pe contul oficial de Instagram al trupei – îl puteți viziona în postarea de mai jos.

Vezi și: Dovezi-bombă”! Gemenele de la Cheeky Girls, vedete pe un site XXX! Imagini INTERZISE MINORILOR