Cengiz Şıklaroğlu și-a “topit” kilogramele în plus de dragul fostei prezentatoare, Bianca Drăgușanu?! Milionarul cerchez îi îndeplinește româncei multe dintre dorințe

Publicat: 18/12/2020 | 20:11

Cengiz Şıklaroğlu a “declarat” război kilogramelor în plus, iar azi s-a lăudat cu victoria sa. Milionarul cerchez a publicat o imagine în care se vede cât de mult a slăbit, iar unii dintre cei care îi știu slăbiciunea pentru Bianca Drăgușanu se întreabă dacă nu cumva s-a apucat de sport de dragul acesteia. Nu mai e un secret pentru nimeni că fosta prezentatoare nu lipsește de la orele de antrenament.

Cengiz Şıklaroğlu, transformat după antrenamentele intense

Potrivit dezvăluirilor făcute de Cerkes Cengiz, așa cum mai este cunoscut bogătașul, el are în prezent 114 kilograme și, după cum puteți observa în colajul publicat azi, transformarea sa este extrem de vizibilă. Și, cel mai probabil, nu va renunța să facă mișcare până când nu va avea celebrele “six-pack”… cele cu care se mândrește și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, alături de care milionarul cerchez a stat la masă.

Nu rata: “Fostul” Biancăi Drăgușanu scapă de arest! Alex Bodi va fi cercetat în dosarul de crimă organizată în arest la domiciliu!

@biancadragusanu8##loading ##beast♬ WAP(feat. Megan Thee Stallion) – Cardi B

Cengiz Şıklaroğlu și Bianca Drăgușanu au o relație foarte apropiată și nu evită să arate acest lucru pe social media; chiar în urmă cu câteva ore, diva i-a făcut o declarație de dragoste extravagantului milionar. Iar acesta este motivul pentru care unii dintre susținătorii lor bănuiesc că… în curând, ei și-ar oficializa povestea de iubire. Pe lângă antrenamentele de fitness, creatoarea de modă ia și lecții de box.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, fotografiată complet goală în cearșafuri. Imaginea HOT a încins imaginația domnilor

Bianca Drăgușanu a trecut prin două divorțuri

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Bianca Drăgușanu a divorțat de afaceristul extravagant din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. Ulterior, ei s-au împăcat, deși milionarul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova. Luna trecută, cei doi foști soți au fost protagoniștii unui episod traumatizant suprins de paparazii CANCAN.ROimaginile au scandalizat pe toată lumea, iar ei au fost puși la zid. Deși au încercat să își mai acorde o șansă, la începutul lunii trecute, Bianca Drăgușanu a anunțat indirect despărțirea definitivă de partenerul bătăuș.