Acasă » Exclusiv » ”Celulă de criză” în familia Andreei Bălan… Azi, se decide divorțul!

”Celulă de criză” în familia Andreei Bălan… Azi, se decide divorțul!

De: Ramona Danciulescu 05/03/2020 | 23:20

Vestea că mariajul Andreei Bălan cu George Burcea a ajuns la final a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi s-au afișat mereu pe rețelele de socializare fericiți, zâmbind și bucurându-se de familia frumoasă pe care au construit-o împreună, dar se pare că drumurile lor se separă acum. Artista cu peste 20 de ani de carieră a făcut declarații dureroase despre cele întâmplate în viața și în casa ei, iar la numai câteva ore a ieșit la rampă și George Burcea, cu varianta lui de poveste. Acum, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are și primele declarații ale lui Săndel Bălan, tatăl artistei. Se constituie o adevărată ”celulă de criză” în familia Andreei …

Site-ul nr. 1 din România are declarații exclusive de la Săndel Bălan. În plină controversă legată de divorț, la numai o zi de când Andreea Bălan și George Burcea au transmis mesaje relevante pentru relația lor, tatăl artistei spune lucrurilor pe nume.

Săndel Bălan a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că nu știe prea multe lucruri legate de separarea fiicei sale de George Burcea. Mai mult, pentru că se află la Ploiești, i-a fost greu să țină legătura cu soția și cu Andreea și să fie la curent cu toate noutățile din viața fiicei sale. (NU RATA: PRIMA REACȚIE A LUI GEORGE BURCEA, DUPĂ APARIȚIA ANDREEI BĂLAN LA TV)

Ce a spus Săndel Bălan

Extrem de sincer, tatăl Andreei Bălan ne-a mărturisit că fiica lui l-a rugat să nu dea declarații, căci ea știe mai bine ce are de făcut și cum trebuie să gestioneze situația. De asemenea, Săndel Bălan a povestit că a urmărit intervenția Andreei la Xtra Night Show și a citit și mesajul postat de George Burcea, pe Facebook-ul său.

Andreea Bălan și George Burcea

„Eu nu știu prea multe despre divorțul lor. Am văzut și ce a spus Andreea aseară la Capatos, am văzut și mesajul lui George de pe Facebook. Pe mine m-a sunat Andreea și mi-a zis: domnule tată, te rog să nu faci nicio declarație…

Eu sunt la Ploiești acum, de-aia nu știu prea multe. Mâine (vineri, n.r.) mă duc la București să vorbesc și cu ea, și cu mama ei, să vedem ce și cum. Maică-sa e acolo cu ea, nu am vorbit cine știe ce”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Săndel Bălan.

Își spun „Adio” la jumătate de an de la nuntă?!

Pe 10 august 2019, Andreea Bălan și George Burcea au ajuns în fața ofițerului de stare civilă, unde au spus cel mai important „Da” din viața lor. Înconjurați de familie și de câțiva prieteni, cei doi au fost cei mai fericiți și cu greu și-au putut stăpâni emoțiile care, în numai o lună, aveau să se intensifice. În data de 15 septembrie, Andreea și George au ajuns în fața altarului, iar bucuria a fost dublă!

Pe lângă faptul că s-au cununat în fața lui Dumnezeu, cei doi au creștinat-o și pe micuța Clara, mezina familiei. Nunta Andreei Bălan și a lui Burcea a ținut zile întregi prima pagină a ziarelor, căci spectacolul a fost la el acasă, invitații aleși pe sprânceană, meniul delicios, iar atmosfera a fost întreținută de artiști numai unul și unul.

Andreea Bălan și George Burcea, alături de domnișoarele de onoare

Nimeni nu avea cum să își închipuie că, la numai jumătate de an de când a îmbrăcat rochia de mireasă, Andreea Bălan va trăi dezamăgirea vieții ei și se va pregăti, cu pași mici, dar siguri, să semneze actele de divorț. După mai multe zile în care a preferat să nu iasă în spațiul public și să nu declare nimic, artista și-a făcut curaj și a rupt tăcerea, oferind fanilor săi lămuriri cu privire la cele întâmplate în căsnicia ei cu George Burcea.

Andreea Bălan și-ar dori împăcarea

Prezentă în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, Andreea Bălan și-a deschis sufletul și a făcut cele mai sincere dezvăluiri. Vedeta a recunoscut că a simțit, la un moment dat că George Burcea este schimbat și că deși nu are dovezi că ar fi înșelat-o cu o altă femeie, acest lucru va ieși la iveală la un moment dat, în cazul în care s-a întâmplat. Referitor la consumul de droguri al soțului său, Andreea Bălan a declarat că nu l-a văzut niciodată făcând asta, însă crede că acest lucru este posibil. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, PRIMA APARIŢIE LA TV DUPĂ DESPĂRŢIREA DE GEORGE BURCEA)

Artista a mai spus la Xtra Night Show că, în vacanța din decembrie, pe care au petrecut-o împreună, actorul i-a mărturisit că nu mai are sentimente pentru ea însă vedeta susține că nu l-a crezut.

„Nu mă mai simt întreagă, este dureros să accepți, încă n-am făcut asta, încă sunt în stadiul de șoc și furie. De o săptămână nu am reușit să plâng și azi am plâns prima oară. Este o situație pe care eu nu am putut să o schimb, am tras de relație, dar nu am avut ce să fac… Eu am început să-i reproșez în decembrie lucruri de când și-a schimbat comportamentul.

Nu pot să dau detalii foarte multe despre conversațiile noastre pentru că vreau să protejez copiii. Nu mai era la fel de drăgăstos, afectuos și când l-am întrebat ce are… mi-a spus niste lucruri care m-au durut. Mi-a spus în vacanță, în decembrie, că nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut. 

El din decembrie nu a mai fost același om, lucrurile s-au schimbat. Nu pot să spun că s-a schimbat cu copiii, dar a fost și mult plecat de acasă. Eu nu l-am văzut să consume ceva (droguri, n.r.), dar cred că a făcut asta, i-am propus să facem terapie de cuplu, dar nu-și mai dorește să vină înapoi. E greu pentru că încerc să mă adaptez unei situații în care eu sunt singură.

L-aș primi înapoi, dar este foarte important dacă iertarea asta îl aduce pe el ca înainte. Dacă nu mai vrea această familie, evident că vom ajunge la divorț”, a spus Andreea Bălan. (VEZI AICI: ANDREEA BĂLAN, DECLARAȚII DUREROASE DUPĂ CE A RECUNOSCUT CĂ DIVORȚEAZĂ DE GEORGE BURCEA)

„Andreea știa că eu am consumat substanțe”

La numai o zi de când Andreea Bălan a decis să vorbească, la televizor, George Burcea a venit cu versiunea lui, pe contul său de Facebook. În legătură cu cel mai controversat subiect care îl vizează – consumul de droguri – George Burcea nu a negat că a făcut acest lucru și, mai mult de atât, susține că Andreea Bălan știa că a consumat substanțe interzise pentru că îi verifica telefonul, atunci când el dormea.

Andreea Bălan și George Burcea, pe vremea când nu existau probleme în cuplu

„Politia Ilfov nu m-a filat mult timp… așa cum au scris genialele ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos să eliberez «platoul de filmare». Andreea știa că eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga.

Faptul că eu am consumat o substanță interzisă de lege nu văd de ce ar fi problema întregii țări… Pe lângă asta, să știți că mi-am luat problema cu banii munciți de mine, nu de mama, Andreea sau din banii voștri. Nu uitați că am voie să fac ce vreau cu banii mei, iubiților… Tot legat de substanțe… de unde până unde dependent? Ați stat la nasul meu/gura mea să mă controlați? Mi-ați cumpărat voi? Știu foarte bine să am grijă de mine, de sănătatea mea și niciodată nu m-aș duce într-o zonă dacă știu că-mi poate face rău…”, a scris George Burcea, pe contul lui de Facebook.  (CITEȘTE ȘI: GESTUL INEXPLICABIL FĂCUT DE SOȚUL ANDREEI BĂLAN)

„Este cert faptul că fetițele mele suferă pentru că nu sunt acolo în fiecare zi”

În ceea ce privește relația pe care o are acum cu fiicele sale, George Burcea a menționat pe rețeaua de socializare că le vizitează pe Ella și pe Clara ori de câte ori poate, ținând cont de faptul că are și un program încărcat din punct de vedere profesional. Cu toate acestea, soțul Andreei Bălan recunoaște că micuțele suferă că el nu mai este aproape de ele în fiecare zi.

„Dacă nu mai locuim sub același acoperiș nu înseamnă că mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile (în funcție de activitățile profesionale), iar după ce trece gripa vom petrece și mai mult timp împreună prin parcuri/săli de repetiții, platouri sau excursii. Este cert faptul că fetițele mele suferă pentru că nu sunt acolo în fiecare zi, dar în același timp consider că ei, copiii, suferă mai mult dacă se dezvoltă într-o familie cu violență fizică sau psihică, cu țipete și frustrări din partea părinților” , a mai scris actorul George Burcea, în mesajul său de pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Salman Khan nu vrea să o ia de nevastă pe Iulia Vântur. De ce nu s-au căsătorit până acum: „S-ar putea să nu fiu în stare să ofer fericire în viață”
Salman Khan nu vrea să o ia de nevastă pe Iulia Vântur. De ce nu...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...