Celine Dion surprinde pe toată lumea! Va deveni pentru a treia oară mamă, la 52 de ani! Își dorește o fetiță

Publicat: 04/04/2020 | 11:40

Céline Dion șochează din nou! Artista își dorește să devină mamă pentru a trei oară. Până în prezent, ea are trei băieți, dintre care doi gemeni, așa că de data aceasta își dorește foarte mult o fetiță.

La 52 de ani, cântăreața este pregătită se accepte în viața ei un nou copil. Consideră că fiul ei de 19 ani și gemenii de 9 ani au nevoie de o surioară. Conform biografei sale, Elisabeth Reynaud, artista se gândește foarte serios la posibilitatea de a-și mări familia. Însă Céline Dion nu va purta în pântece noul membru, ci dorește să adopte. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ CÉLINE DION, LA 51 DE ANI! O IMITĂ PE FIICA LUI JOHNNY DEEP?)

Se pare că artista simte nevoie din nou de a avea un bebeluș în casă și chiar mai mult, mereu și-a dorit o fetiță de care să aibă grijă. Decizia artistei vine după ce, fiul cel mare se pregătește să plece de acasă și să își ia viața în propriile mâini.

Tragediile din viața lui Celine Dion

Acum patru ani, René Angélil, soțul lui Céline Dion, se stingea din viață, după ce a luptat cât a putut cu o boală necruțătoare, la 73 de ani.  După decesul acestuia vedeta a fost devastată. Céline Dion și soțul ei au fiu de 19 ani, René-Charles Angelil, și au devenit pentru a doua oară părinți într-un moment în care puțini se mai așteptau, atunci când ea avea 42 de ani și a născut gemeni, Nelson și Eddy. (VEZI ȘI: CELINE DION, PRIMA DECLARAȚIE DUPĂ CE MAMA EI A MURIT RĂPUSĂ DIN CAUZA UNEI BOLI NECRUȚĂTOARE)

După ce a reușit să depășească pierderea soțului, Céline Dion a mai primit încă o lovitură grea. Anul acesta, în ianuarie, artista și-a pierdut și mama, în vârstă de 92 de ani.

Acum René-Charles și gemenii Nelson și Eddy au devenit prioritatea artistei, care le acordă tot timpul ei liber. Ea consideră că lucrurile cele mai prețioase sunt clipele pe care le petrece acasă, alături de băieții ei pe canapea.