Celebrul vlogger s-a combinat cu focoasa Antonia

Publicat: 08/05/2021 | 23:24

A răsărit soarele și pe strada lui! Vloggerul Ionuț Rusu ar fi dat uitării relația amoroasă pe care a avut-o cu Viviana Sposub și se pare că și-a găsit și el o iubită, în cele din urmă. Mândru tare de frumusețea de lângă el, Ionuț a început deja să posteze tot felul de imagini în social media cu el și cu șatena care l-a cucerit iremediabil.

Toată lumea știe că Ionuț Rusu și Viviana Sposub s-au iubit cu patos, însă nu a fost să fie! Cei doi s-au despărțit după o iubire pătimașă, la fel de discret cum s-au și cuplat.

„Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, a dezvăluit Ionuț Rusu, acum ceva timp, despre relația cu Viviana Sposub, pentru CANCAN.RO.

(NU RATA: CU CE BĂRBAT CELEBRU S-A MAI IUBIT VIVIANA SPOSUB, ÎNAINTE DE GEORGE BURCEA. DE CE AU AJUNS SĂ SE DESPARTĂ)

Ei bine…timpul a trecut, iar în viața fiecăruia dintre ei a apărut o altă persoană. Viviana Sposub s-a cuplat cu George Burcea la „Ferma”, iar celebrul vlogger a rămas singur pentru o perioadă, până ce focoasa Antonia și-a făcut apariția în viața lui.

Pe contul său de Instagram, Ionuț Rusu a postat o imagine cu noua lui iubită, la munte, pe un ATV, alături de descrierea: „Băiatul de la service și doamna ????”, ceea ce demonstrează că glumele nu lipsesc din relația lor.

Ionuț Rusu, unul dintre cei mai îndrăgiți vloggeri, alături de noua lui iubită, Antonia

Mai mult, cei doi își dau like-uri pe rețelele de socializare și chiar comentarii cu emoticoane cu inimioare. Deci… nu se mai ascund! Ionuț Rusu pare să fi găsit, în sfârșit, fericirea și îl credem pe cuvânt că este îndrăgostit, la cum arată domnișoara de lângă el… Potrivit informațiilor de pe contul de Instagram al Antoniei, aceasta este model și chiar a participat la Miss Univers, în anul 2017.

Viviana Sposub se iubește cu George Burcea

Aflați amândoi în competiția „Ferma” de la Pro TV, Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit fulgerător unul de altul. După ce și-au asumat relația, fosta asistentă de la „Vorbește lumea” a mărturisit că George este pentru ea exact ce trebuie și nu s-a sfiit să „arunce” cu vorbe dulci și măgulitoare la adresa partenerului său de viață.

CITEȘTE ȘI: VIVIANA SPOSUB ȘI IONUȚ RUSU S-AU DESPĂRȚIT! CEI DOI NU SE MAI URMĂRESC PE REȚELELE DE SOCIALIZARE

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de «Fermă». Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!
Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit la „Ferma”

George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din «Fermă» și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a declarat Viviana Sposub pentru VIVA!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.