Celebrul tenor Placido Domingo este infectat cu noul coronavirus: ”Faceţi tot ce vă stă în putere pentru a opri răspândirea virusului”

Publicat: 22/03/2020 | 20:11

O nouă veste foarte tristă s-a propagat de-a lungul întregului mapamond. Celebrul tenor Placido Domingo este infectat cu noul coronavirus.

Artistul a făcut anunțul pe pagina sa de socializare și a spus că a prezentat simptome – febră și tuse -, iar după ce a fost testat rezultatul a ieșit pozitiv. Tenorul a mărturisit că era de datoria sa morală să anunțe asta, însă a precizat că – deocamdată – se simte bine și se află la izolare, împreună cu familia.

 ”Cred că este datoria mea morală să vă anunț că am testat pozitiv COVID19, virusul Corona. Familia mea și cu mine suntem cu toții în izolare, atât timp cât este considerat medical necesar. În prezent, suntem cu toții în stare de sănătate bună, dar am avut simptome de febră și tuse, deci am decis să fac teste, iar rezultatul a revenit pozitiv, a scris Placido Domingo pe Facebook.

(CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ O PERSOANĂ, RĂPUSĂ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA! CINE ESTE VICTIMA ŞI ÎN CE SPITAL A MURIT)

”Rămâneţi acasă dacă puteţi!”

Tenorul a transmis tuturor că trebuie să dea dovadă de o atenție sporită, să respecte indicațiile medicilor și, mai ales, distanța socială. Trebuie făcut tot ceea ce ne stă în putere pentru a opri răspândirea virusului, a mai scris el.

“Vă rog să fiţi extrem de atenţi, să urmaţi regulile de bază, să vă spălaţi frecvent pe mâini, să staţi la cel puţin doi metri distanţă de ceilalţi, să faceţi tot ce vă stă în putere pentru a opri răspândirea virusului şi, mai ales, rămâneţi acasă dacă puteţi!”, a mai scris Placido Domingo în mediul online.