Celebrul tenor italian s-a despărțit de iubita româncă pentru că…

Publicat: 18/06/2020 | 00:05

Despărțire surprinzătoare în lumea muzicii! După mai bine de șapte ani de relație, celebrul artist Alessandro Safina a ”rupt-o”  cu frumoasa Laura Maria Calafeteanu. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii legate de motivul ”divorțului”.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut informații de ultimă oră despre cea mai recentă despărțire din showbiz.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, după o relație care a durat mai bine de șapte ani, Alessandro Safina, unul dintre cei mai apreciați interpreți de pop-opera, a ”divorțat” de românca Laura Maria Calafeteanu. Din câte se pare, surprinzătoarea despărțire s-a produs din cauza… infidelității româncei. Conform surselor noastre, sexoasa brunetă l-ar fi „tradus” pe renumitul tenor italian. Cu toate că cei doi sunt părinții unui băiețel, în vârstă de cinci ani, Alessandro Safina n-ar fi putut trece peste infidelitatea iubitei și a pus capăt relației. (CITEȘTE ȘI: IONEL GANEA ȘI-A ASUMAT O NOUĂ RELAȚIE, ÎN PLIN DIVORȚ. CUM A FOST FOTOGRAFIAT CUPLUL LA O PETRECERE ÎN TÂRGU MUREȘ)

S-au cunoscut la un concert!

”Ne-am întâlnit cu ocazia unui concert pe care l-am susținut aici. Am păstrat legătura, ne-am scris și am vorbit la telefon. Totul a evoluat în timp, natural, până când am devenit un cuplu”, declara italianul, în urmă cu ceva vreme, pentru o publicație din România.

Alessandro Safina a ”rupt-o”  cu frumoasa româncă Laura Maria Calafeteanu

Celebrul tenor a mai ”bifat” un divorț!

Alessandro Safina mai are un fiu, care a rezultat din mariajul pe care acesta l-a avut cu renumita balerină și artistă italiană Lorenza Mario. În 2011, Alessandro Safina și Lorenza Mario au decis, de comun acord, să pună capăt mariajului și astfel au semnat actele de divorț. (NU RATA: MAIA MORGENSTERN REVINE LA HOLLYWOOD. SE PREGĂTEȘTE PREMIERA MONDIALĂ A FILMULUI „PATIMILE LUI HRISTOS 2: ÎNVIEREA”)

Laura Maria Calafeteanu s-a iubit mai bine de șapte ani cu celebrul tenor Alessandro Safina

Și-a cumpărat casă în București!

Artistul italian Alessandro Safina a fost cucerit de România. Astfel că a ales Bucureștiul ca reședință și s-a mutat aici! Tenorul și-a cumpărat o casă în Capitală și ar fi început chiar să învețe limba română. (VEZI ȘI: DE CE S-A DESPĂRȚIT SOLISTUL DE LA DEEPCENTRAL DE SOPRANA IRINA BAIANȚ DUPĂ CE A CERUT-O DE SOȚIE)

Alessandro Safina, unul dintre cei mai apreciați interpreți de pop-opera

Alessandro Safina a devenit cunoscut în România mai ales datorită apariției în producția braziliană „Clona” , precum și single-ului „Luna”, inclus pe coloana sonoră a serialului. Tenorul a colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, Jose Carreras sau Mario Frangoulis, concertând cu casa închisă pe cele mai importante scene ale lumii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)