Celebrul solist al trupei ”Iris” s-a rugat la icoana Fecioarei Maria după ce s-a vindecat miraculos! Imagini în exclusivitate

Publicat: 10/03/2020 | 23:24

În 2009, Cristi Minculescu a trecut printr-o adevărată cumpănă. La exact 11 ani de la operația de transplant de ficat, cântărețul a ținut să mulțumească divinității. Celebrul solist al trupei ”Iris” s-a rugat la icoana Fecioarei Maria de la Mănăstirea Ghighiu după ce s-a vindecat miraculos. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini emoționante. (CITEȘTE AICI: Cum a recâștigat Cristi Minculescu dreptul să cânte sub numele Iris)

În 2009, Cristi Minculescu a fost supus unei intervenții chirugicale de transplant hepatic. Celebrului solist i-a fost transplantată o porțiune de ficat prelevată de la soția lui. Artistul suferea de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moștenită de la tatăl său. Această boală se caracterizează prin apariția în ficat și rinichi a unor chisturi, care evoluează și care pot duce la afectarea funcțiilor organelor. (NU RATA: ”BAMBINA” DE LA ”BRAVO, AI STIL!” S-A ÎMPĂCAT CU FOSTUL)

S-a vindecat miraculos!

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Cristi Minculescu la Mănăstirea Ghighiu. Din câte se pare, la exact 11 ani de la operația care i-a schimbat viața, solistul trupei ”Iris” a ținut să mulțumească divinității. Ca orice creștin evlavios, Cristi Minculescu a intrat în lăcașul de cult extrem de smerit. După ce a aprins câteva lumânări, artistul s-a rugat la icoana Fecioarei Maria, despre care credincioșii spun că este făcătoare de minuni. După câteva momente de reculegere, timp în care presupunem că a mulțumit lui Dumnezeu pentru vindecarea miraculoasă, Cristi Minculescu a părăsit în liniște mănăstirea și s-a îndreptat către mașina ce se afla în parcare. (VEZI ȘI: CRISTI MINCULESCU, DECLARAȚIE SURPRINZĂTOARE LA ÎMPLINIREA A 60 DE ANI)

Cristi Minculescu, celebrul solist al trupei ”Iris” s-a rugat la icoana Fecioarei Maria după ce s-a vindecat miraculos!

Cristi Minculescu a primit o nouă viață

Cristi Minculescu a fost diagnosticat cu o boală hepatorenală ereditară, moştenită de la tatăl lui. Pentru boala caracterizată prin apariţia unor chisturi pe ficat şi rinichi nu există tratament medicamentos, iar singura salvare pentru Cristi Minculescu era transplantul de ficat. Soția lui, Rodica, a făcut o serie de analize şi a descoperit că sunt compatibili. Atunci, a decis să îi doneze o bucată din ficatul ei.

„Rodi a crezut foarte mult că mă poate salva, neştiind că e compatibilă. A insistat să facă analize şi s-a constatat că se poate! Noi eram pregătiţi pentru orice, în Germania ni s-a explicat ca la copiii de trei ani ce implică. Ni s-a făcut chiar desen! Ne-au spus că sunt trei variante: scăpăm amândoi, unul sau nici unul. Suntem destinaţi să fim împreună”, a povestit Cristi Minculescu pentru revista VIVA, în 2012.

Operaţia a durat în jur de zece ore, iar Rodicăi i-a fost prelevată o bucată din lobul drept al ficatului. Cum bucata trebuie să reprezinte 0,8% din greutatea corporală a primitorului, medicii au trebuit iniţial să se asigure că soţia lui Cristi Minculescu va trece cu bine de operaţie şi că transplantul se poate face fără nici un risc. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE DECLARAȚII ALE MEGA-CÂȘTIGĂTORULUI DE LA LOTO DUPĂ CE A FOST JEFUIT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)