Celebrul regizor de la Hollywood, incognito la București

Publicat: 15/06/2021 | 12:52

După cum CANCAN.RO a anunțat în premieră, celebrul regizor Tim Burton a sosit acum câteva săptămâni în România, unde, împreună cu câteva persoane din echipa de producție, a tot vizitat locuri speciale și castele vechi pentru a filma serialul nou, „Wednesday”, în care va juca și Johnny Depp.

Regizorul Tim Burton, însoțit de un mic staff din echipa de producție română, s-ar fi distrat foarte tare pe la noi, pentru că nu a fost recunoscut de nimeni. El ar fi preferat să se plimbe incognito, îmbrăcat simplu, în haine de rocker jerpelit, cu ghetele rupte și murdare și părul ciufulit.

„Nimeni nu l-a recunoscut pe stradă din cauza hainelor”

„Nimeni nu l-a recunoscut pe stradă din cauza hainelor, în ciuda faptului că omul este celebru și extraordinar de bogat”, ne-au spus sursele noastre. Regizorul filmelor „Alice în Țara Minunilor”, „Edward Mâini-de-Foarfece”, „Batman se întoarce”  și al multor altor pelicule geniale, s-a relaxat prin București, dar și în zonele de munte, unde a vizitat conace, castele și crame, care să constituie decorurile noului serial de pe Netflix regizat de el, despre viața fetiței Familiei Adams.

Noul serial regizat de Tim Burton se filmează în România

(VEZI AICI: CELEBRUL REGIZOR DE LA HOLLYWOOD ATERIZEAZĂ CU UN „PRIVAT”, ÎN SECRET, ÎN ROMÂNIA)

Serialul o va urmări pe adolescenta Wednesday, când aceasta studiază la Academia Nevermore și încearcă să deslușească misterul unei crime teribile, care a îngrozit comunitatea, dar și să înțeleagă de ce familia ei este urmărită de blestemul care îi face pe membrii săi să fie supranaturali.

Johnny Depp n-a mai venit în România din cauza scandalului cu drogurile lui Fulgy de la Clejani?!

Deși a fost vorba, inițial, ca și Johnny Depp să își însoțească prietenul prin România, mai ales că el este deja un obișnuit al plaiurilor mioritice, vedeta și-a schimbat decizia. Anumite surse din zona agențiilor de casting ne-au dezvăluit că celebrul actor din „Pirații din Caraibe” n-ar mai venit la noi, alături de Tim Burton, din cauză că începuse scandalul cu drogurile în care a fost implicat Fulgy, băiatul Clejanilor.

„Se zvonește că Depp n-a mai venit în România din cauză că a fost sfătuit de PR-ul lui din SUA că, în acest moment, este un groaznic scandal legat de droguri în care este implicată familia celor mai buni prieteni de-ai lui de aici, Clejanii.

(NU RATA: O ROMÂNCĂ SEXY RĂU A ”ATENTAT” LA JOHNNY DEPP! I-A CERUT SĂ FACĂ O POZĂ ŞI L-A PIPĂIT PESTE TOT!)

Ca să nu își strice mai rău imaginea, mai ales că el a fost târat de câțiva ani într-un scandal urât cu fosta soție, actrița Amber Heard, care l-a acuzat de violență domestică și consum de droguri și alcool, actorul a preferat să nu vină, căci se pare că ar fi inclus în periplul său și o vizită la celebra familie de lăutari”, ne-a dezvăluit sursa noastră.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.