Celebrul milionar e acuzat de fosta soție că le plătește copiilor o pensie derizorie. “Are cifră de afaceri de 30 de milioane lei și declară venituri cât o vânzătoare?!”

Publicat: 27/03/2020 | 00:13

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 ROMÂNIA vă prezintă noi declarații surprinzătoare, din cea mai nouă dispută iscată în lumea bună. „Jumătatea” fotbalistului din “Generația de aur” se războiește în continuare cu “fostul”. Celebrul milionar e acuzat de fosta soție că le plătește copiilor o pensie derizorie. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA UNUI CELEBRU FOTBALIST DIN “GENERAȚIA DE AUR” ÎL ACUZĂ PE “EX”-UL MILIONAR CĂ O TERORIZEAZĂ. “M-AM TREZIT CU E-MAILURI CĂTRE RUDE, PRIETENI, ÎN CARE…”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor noi informații incredibile legate despre cea mai nouă controversă din lumea bună, care îi are în prim-plan pe soția lui Tibor Selymeș și pe fostul partener de viață al acesteia, Gabriel Sandu, un renumit milionar din Top 300. (NU RATA: CUM AU AJUNS O ASISTENTĂ ȘI COPILUL EI ÎNTRE BOLNAVII DE COVID-19)

După disputa care a pronit de la contravaloarea unor bilete de avion, Laura Sandu, actuala soție a fostului mare internațional Tibor Selymeș, îl acuză pe fostul partener de viață, Gabriel Sandu, că îi neglijează pe cei trei copii pe care îi au împreună. Femeia susține că milionarul a declarat venituri mult mai mici pentru a plăti o pensie alimentară infimă. Laura ne-a dezvăluit că fostul ei partener de viață, milionar, plătește o indemnizație de doar 1.350 de lei.

„Justiția a decis ca domnul Gabriel Sandu să plătească pentru copii jumătate din salariu”

Deși deține mai multe companii – acționar majoritar și administrator -, acțiuni în companii multinaționale, locuiește într-o vilă cu psicină, teren de tenis, curte de 4.000 de metri pătrați în Băneasa, conduce o mașină de zeci de mii de euro, merge în numeroase vacanțe exclusiviste, croaziere, venitul declarat de el la ANAF, venit de care au ținut cont judecătorii nu este mai mare de 2.800 lei/lună.

Astfel, justiția a decis ca domnul Gabriel Sandu să plătească pentru copii jumătate din salariu. Salariu cu care el este angajat în compania lui «PRONTO Mobile» – cel mai mare Francizor Carrefour din Romania – , cu o cifră de afaceri de 32.553.318 lei/2018. Pensia lunară plătită conform veniturilor declarate este de 1.250 lei, în perioada 2016 – ianuarie 2020 și 1.350 lei din ianuarie 2020. Cam așa urmărește justiția din România interesele minorilor! Bătaie totală de joc… Este CEO la cea mai mare franciză din România și declară că are venituri cât o vânzătoare?!”, a declarat Laura Sandu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Milionarul din Top 300 plătește o pensie alimentară în valoare de 1.350 lei

„Am considerat că sunt mai importante siguranța și sănătatea copiilor”

Laura Sandu a făcut mărturisiri incredibile, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România. Soția lui Tibor Selymeș a povestit că fostul partener de viață și tatăl copiilor ei ar fi avut o atitudine agresivă. (VEZI ȘI: ÎN PLINĂ PANDEMIE, “PRINȚUL” A INTRAT ÎN FEBRA PREGĂTIRILOR DE NUNTĂ. „MI-A DAT BANI CA SĂ ÎMI CUMPĂR…”)

”În luna februarie, domnul Gabriel Sandu le-a propus copiilor să vină singuri în programul de vizită la București cu trenul, clasa a-II-a, autocarul sau cu «BlaBlaCar» – durata programului de vizită este de 48 de ore, din care 16 ore durata drumului). Menționând că nu își permite să le cumpere copiilor bilete de avion. El are obligația să își viziteze copiii, să vină să îi ia personal, nicidecum să pună trei copii – două fetițe și un băiețel – să circule singuri cu trenul sau cu persoane dubioase.

Am fost de acord în luna februarie să meargă copiii la el, pe data de 13-15 martie, deși nu era dată stabilită în programul de vizitare. Având în vedere că situația s-a schimbat, erau deja făcute recomandările de către Guvern să evitam călătoriile care nu sunt urgente, s-a suspendat școala, am considerat, în urma discuțiilor cu mai mulți părinți și după ce m-am informat de situația de la Aeroportul Iași, că nu este oportun să expun copii la două drumuri cu avionul în plină pandemie și că vor merge după ce se va termina aceasta perioadă dificilă.

Pentru că am considerat că sunt mai importante siguranța și sănătatea copiilor, m-am trezit cu email-uri de la Gabriel Sandu către rude, prieteni în care mă denigra. Deși a fost notificat de către avocata mea să înceteze cu atitudinea asta agresivă, domnul Gabriel Sandu mi-a trimis e-mail că dacă îi plătesc eu cele trei bilete de avion cumpărate de el pentru copiii lui, încetează cu abuzurile și rămânem prieteni.

În condițiile în care acesta este «Milionar în Top 300», instanța a considerat că e corect să plătească o pensie de întreținere o suma infimă – jumătate din veniturile pe care acesta le declara). Deci eu, o mamă care întreține și crește sigură trei copiii, trebuie să îi decontez 1.199 lei, pentru că am considerat că sănătatea copiilor este mai importantă decât eventuala pierdere a unor bilete de avion”a declarat Laura Sandu, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Laura și Gabriel Sandu au împreună trei copii

Gabriel Sandu, în Top 300

Originar din Rădăuți, Gabriel Sandu are o vastă experiență în sectorul telecom, fiind fondatorul retelei GSM Proton, o afacere de 33 milioane de euro pe care a vândut-o companiei Vodafone în anul 2009.(NU RATA: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN PROCESUL EXPROPRIERII LUI GIGI BECALI. CE AU DECIS JUDECĂTORII)

“Sunt momente când anumite business-uri se închid sau se deschid. Am intrat în 1997 în domeniul telecomului pentru că atunci s-au deschis ușile și am avut norocul să fiu acolo. În 2009, când am ieșit din business-ul Proton, am considerat retailul ca un pas firesc din simplul motiv că în România în momentul respectiv nu existau lanțuri de magazine de proximitate”, povestea afaceristul, în urmă cu ceva timp.

Milionarul Gabriel Sandu se află în centrul unei controverse

Laura și Tibor sunt împreună de trei ani

Laura Sandu și Tibor Selymes s-au cunoscut în 2017, la Rădăuți. S-au cuplat rapid și, în prezent, locuiesc împreună la Iași. Până să se mute la Iași, Tibor Selymeș, Laura și copiii acesteia din urmă au locuit într-o vilă, în Rădăuți, care aparține fostei soții a milionarului din Top 300. Deși Laura are trei copii din căsătoria cu milionarul din Top 300, acest lucru nu l-a deranjat absolut deloc pe Tibor Selymeș. Fostul internațional nu are nimic împotrivă să locuiască inclusiv alături de micuți, în super-locuința din Dealul Copoului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)