Celebrul manelist pocăit își caută nevastă pe Facebook! ”Să fie o fată care…” Doamne, ce tupeu!

Publicat: 07/03/2020 | 20:44

În urmă cu doi ani și-a lepădat hainele de manelist și le-a îmbrăcat pe cele ale credinței. A început, de atunci, să cânte numai muzică religioasă. A divorțat, iar acum își caută parteneră de viață.

Fernando de la Caransebeș este cel care a simțit că nu mai poate trăi de unul singur, după ce a divorțat, așa că s-a pus pe treabă. Fostul cântăreț de muzică de petrecere își caută nevastă! El s-a destăinuit unor apropiați că vrea, cât mai curând, să-și găsesscă sufletul pereche. ”Își caută soție, o fată care să vrea să se pocăiască și ea. După ce a divorțat, Fernando vrea o femeie lângă el, să aibă o familie fericită, asta își dorește. Zicea că o așteaptă pe Facebook la el, Rada Adrian”, este dorința lui Fernando, dezvăluită de un amic al cântărețului.

Are și niște pretenții: fata să aibă vârsta cuprinsă între 24 și 35 de ani! Fernando de la Caransebeș are 32 de ani. (CITEȘTE ȘI: FERNANDO DE LA CARANSEBEȘ, MESAJ NEAȘTEPTAT PENTRU MIHAI BENDEAC DUPĂ CE ACTORUL L-A IRONIZAT. A TRĂIT EXPERIENȚE EXTRASENZORIALE CÂND A FOST ÎN MOARTE CEREBRALĂ)

 

Fernando de la Caransebeș spune că a găsit leacul anti coronavirus

Fernando de la Caransebeș, cunoscutul manelist care, în urmă cu mai mulți ani, a luat calea bisericii, spune că știe leacul contra virusului care a îngrozit planeta. Fernando a mai zis că, pe lângă preparatul care omoară coronavirusului, e nevoie neapărat și de o rugăciune. (NU RATA: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU FERNANDO DE LA CARANSEBEȘ. A LUAT CALEA BISERICII ȘI… „DUPĂ RUGĂCIUNEA INIMII, URMEAZĂ TELEPORTAREA”)

”Antidotul care scapă de orice gripă este supa de urzici cu mult usturoi. Și ciuperci, și ardei foarte iute! Virusul e ca și o fință. Doar așa poate fi omorât, e un duh necurat. Iar mirosul în casă trebuie să fie de tămâie”, a dezvăluit Fernando de la Caransebeș. El mai spune că și ”supa de porumbel și carnea de porumbel” sunt la fel de eficiente.

Fernando de la Caransebeș s-a dedicat bisericii

Fernando de la Caransebeș uimea toată suflarea maneliștilor când anunța că se pocăiește! Nu a glumit, chiar a făcut-o, acum doi ani. Gata cu manelele, a trecut la muzică bisericească. (VEZI AICI: ÎL MAI ȘTII PE FERNANDO DE LA CARANSEBEȘ?! S-A CĂSĂTORIT. CUM ARATĂ „ARTISTUL” ACUM, DAR ȘI PROASPĂTA LUI NEVASTĂ)

Fernando de la Caransebeș este, de pe 27 mai 2018, un om care a decis să-și închine viața doar bisericii. Atunci s-a pocăit, primind botezul în Irlanda, de la niște pastori. ”Scrie în Biblie. Cine crede și se botează va fi mântuit, cine nu, va fi osândit”, spunea Fernando, pentru CANCAN.RO.