Celebrul luptător îl provoacă pe iubitul violent al Cruduței: ”Dacă ești bărbat, intră cu mine în cușcă!”

Publicat: 19/02/2020 | 23:05

Daniela Crudu nu este singură! Bătută măr de Seco Dubravko, fosta asistentă a lui Dan Capatos și-a găsit un aliat-surpriză, în persoana lui Sandu Lungu. Celebrul specialist în MMA îl provoacă la luptă pe iubitul violent al sexy-brunetei și îi oferă croatului șansa să demonstreze că este bărbat adevărat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă declarațiile în exclusivitate ale celui supranumit ”Muntele Bihorului”.

Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate, în urmă cu o săptămână, de iubitul ei, Seco Dubravko. Vedeta a ajuns în stare gravă pe mâna medicilor și a suferit o fractură de piramidă nazală, dar și mai multe vântăi la nivelul feței, în urma loviturilor primite. Ulterior, omul de afaceri de origine croată a fost pus la zid de întreg showbiz-ul autohton. Sandu Lungu, alias ”Muntele Bihorului”, nu a rămas impasibil în urma scandalului dintre fosta asistentă a lui Dan Capatos și partenerul ei.

(VEZI AICI: CRUDUȚA AR FI IEȘIT „PE PLUS” DUPĂ BĂTAIE: “A MERITAT! DIN BANII ĂȘTIA…”)

“Îl provoc la luptă, sunt foarte curios cum…”

Fără niciun fel de menajamente, Sandu Lungu l-a invitat pe Seco Dubravko să vină alături de el în ring, ocazie cu care își va putea demonstra calitățile de luptător în fața unui sportiv adevărat, nu cu o fată. ”Muntele Bihorului” a avut un mesaj dur pentru cel care a bătut-o fără milă pe Daniela Crudu, iar acum rămâne de văzut dacă afaceristul croat va avea curaj să răspundă în vreun fel.

Am un mesaj pentru Seco Dubravko. Dacă este, cu adevărat, bărbat, îl aștept cu mine în ring. Sau cu orice băiat de la Colosseum, că avem destui. Să o lase pe Daniela Crudu în pace, să lase orice femeie și, dacă îl ține, să vină cu mine în ring, să ne luptăm ca bărbații. Îl provoc la luptă, sunt foarte curios cum s-ar comporta. Îi transmit un lucru: bărbații care dau în femei sunt niște mielușei. Să vină cu mine în «cușcă» dacă este bărbat adevărat”, a spus Sandu Lungu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Sandu Lungu a avut, astfel, primul cuvânt de spus, iar acum mingea este în terenul lui Seco Dubravko. Probabil, în cazul unei confruntări, Daniela Crudu îl va susține pe cel supranumit ”Muntele Bihorului”, și nu pe iubitul croat care a desfigurat-o…

Sandu Lungu este unul dintre cei mai apreciaţi luptători de MMA

(CITEȘTE ȘI: AMĂNUNTE DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE RELAȚIA TOXICĂ DINTRE CRUDUȚA & AGRESORUL EI! CINE I-A ”CUPLAT” DE FAPT?! ESTE O VEDETĂ TV…)

Seco Dubravko, un “combinator plătitor”

Seco Dubravko, bărbatul alături de care Daniela Crudu părea să trăiască o poveste de dragoste – sfârșită însă pe patul de spital – este cunoscut în viața de noapte din București drept unul dintre cei mai calificați ”plătitori combinatori”. Și asta pentru că, de fiecare dată când a călcat pragul localurilor de lux, violentul iubit al Danielei Crudu a achitat note de plată ”calificate”, pe care se aflau șampanii scumpe, dar și preparate culinare sofisticate, cu prețuri pe măsură.

Mai mult, Seco Dubravko a făcut senzație ori de câte ori a apărut în trafic. Afaceristul croat conduce un veritabil bolid de lux. Nu de puține ori, iubitul Cruduței a fost reperat la volanul unui Bentley Bentayaga, înmatriculat în Emiratele Arabe Unite. Valoarea ”OZN-ului” cu care se deplasează croatul nu-i de loc de neglijat, mașina fiind evaluată la 250.000 de euro.

(NU RATA: COLOSUL SANDU LUNGU ÎL PUNE LA PUNCT PE INTERLOPUL BEBINO)

Nici atunci când vine vorba de haine sau accesorii scumpe, Seco Dubravko nu lasă ștacheta jos. Și totuși… Iubitul violent al Cruduței poartă la mână un ceas Richard Mille care ridică semne de întrebare. Și asta pentru că modelul original al bijuteriei costă enorm. Conform catalogului Richard Mille, un astfel de accesoriu are un preț cuprins între 150.000 și 200.000 de euro. Așa că nu este exclus ca ceasul pe care-l poartă Seco Dubravko să fie o replică. Iar prețul ei este, evident, mult mai accesibil, aproximativ 700 de dolari.

Daniela Crudu alături de Seco Dubravko, la LOFT, în ianuarie 2019

Daniela Crudu, desfigurată de croat

Daniela Crudu a ajuns pe 9 februarie la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență, în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul a lovit-o cu bestialitate în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată de fosta asistentă TV.

A bătut-o! Se întorceau de la club, băuseră amândoi, iar, la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei.

(VEZI AICI: L-AM FOTOGRAFIAT, LA MARE, PE CEL MAI TATUAT BĂRBAT DIN ROMÂNIA)

Sandu Lungu, ”ucigător” la ultimul meci de kickboxing

Sandu Lungu este un luptător specialist în MMA, tocmai de aceea Bebino a cerut, atunci când l-a provocat pe ”Muntele Bihorului”, să se bată în ring pe reguli de kickboxing. Doar că Lungu tocmai obținuse o victorie zdrobitoare în gala Colosseum Tournament XVII. Orădeanul de 45 de ani l-a învins, prin KO, în prima repriză, pe Bradosti Bradost. Asta după ce l-a pus la podea de trei ori consecutiv (adică la primul schimb de pumni după ce englezul a fost numărat)!

(CITEȘTE ȘI: AM AFLAT ADEVĂRATA SUMĂ PENTRU CARE DANIELA CRUDU A FOST AGRESATĂ DE IUBIT. REALITATEA E… CRUDĂ!)

“Munte” vs. “Munte”, pe 9 martie

Până să aibă un răspuns de la Seco Dubravko, Sandu Lungu, zis și “Muntele Bihorului” se pregătește de zor pentru lupta cu Nedim Nuhanovic, care va avea loc pe 9 martie, la Sala Polivalentă din București. La gala profesionistă de kickboxing “Colosseum Tournament”, capul de afiș al evenimentului îl reprezintă chiar această luptă.

Oponentul lui Sandu Lungu este un adevărat greu. Nedim Nuhanovic cântărește 150 de kilograme și are o înălțime de 2,06 metri. Nu degeaba este supranumit în circuitele profesioniste “Muntele Balcanilor”. Lupătorul originar din Bosnia se antrenează pentru diferitele gale la care participă în Olanda, cu celebrul Errol Zimmerman.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)