Celebrul fotbalist din ”Generația de aur” s-a combinat cu o profesoară din Făgăraș!

Publicat: 11/01/2020 | 23:06

La nicio lună de la divorț, Ionel Ganea și-a asumat noua relație. Celebrul fotbalist din ”Generația de aur” s-a combinat cu o profesoară din Făgăraș. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre cea mai recentă telenovelă din lumea bună.

Dana şi Ionel Ganea au împreună doi copii, Ioana și George, în prezent majori. Iubirea celor doi soți s-a stins însă și nu a mai existat cale de împăcare. Divorțul a fost iminent. Și a fost pronunțat înainte de Crăciun. După 23 de ani de căsnicie, cuplul și-a spus “adio”.

(VEZI AICI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

S-ar fi reorientat către o profesoară

Ionel Ganea și-ar fi găsit, însă, rapid o nouă parteneră. La doar câteva săptămâni după divorț. Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, fostul component al ”Generației de aur” ar fi început o relație cu o profesoară angajată la un liceu renumit din Făgăraș.

Ex-atacantul este vizitat constant de cadrul didactic la vila din Gura Văii. Întâlnirile dintre ei ar fi început până ca divorțul dintre Dana și Ionel Ganea să fie încheiat. Fostul “tricolor” și profesoara ar avea, potrivit unor surse, o relație cu mult timp înainte ca acesta să fie, oficial, liber. (VEZI AICI: SOȚIA LUI IONEL GANEA, NOI DEZVĂLUIRI TERIBILE)

Și-ar fi alungat soția, fiica și nepotul din casă!

În noiembrie, prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor noi amănunte legate de relația dintre Dana și Ionel Ganea. Potrivit unor surse din apropierea celor doi, fostul internațional și-ar fi alungat soția, dar și fiica din casă! Ex-fotbalistul ar fi avut o legătură sentimentală cu o altă femeie.

Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, ne-a spus Dana Iaru în luna decembrie.

Altfel, Ionel Ganea și-ar fi găsit, deja, o parteneră. Ar fi cu doar doi ani mai mare decât fiica lui, Ioana, și ar fi devenit o prezență constantă la casa din Gura Văii, una dintre proprietățile fostului internațional român. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA L-A FĂCUT PRAF LA DIVORȚ PE CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR”)

În 2017, Dana a cerut ordin de protecție

Dana și Ionel Ganea au ajuns pentru a treia oară în fața magistraților. Cuplul a mai fost aproape de separare în 2010 și 2017.

„Despre motivele de divorț nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că din august 2018 am intrat din nou în conflict. Șanse de împăcare nu mai sunt! Au fost, dar nu a știut să profite de ele.

Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență. Am cerut inclusiv ordin de protecție în 2017, dar fără rezultat, pe motiv că nu sunt suficiente probe la dosar. Dar ordin de protecție nu cere nimeni aiurea! Că doar nu am cerut că m-a invitat la o cafea…”, ne-a declarat Dana, cu mai mult timp în urmă. (NU RATA: FOSTUL FOTBALIST & SOȚIA AU PRIMIT RĂGAZ PENTRU ÎMPĂCARE, DAR…)

Cine este Ionel Ganea

Cu 45 de meciuri şi 19 goluri pentru reprezentativa României, Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai prolifici atacanți. În CV-ul său găsim echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. În prezent este antrenor, fără angajament. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost ACS Poli Timișoara, din Liga a II-a. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

(VEZI AICIADEVĂRUL DESPRE DIVORŢUL DIN FAMILIA LUI GANEA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)