Celebrul DJ, atac crunt la fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”. „O atrocitate vizuală!”

Publicat: 15/04/2021 | 12:20

Deși emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D s-a încheiat de câteva luni, urmările edițiilor cu scântei și rating mare mai persistă în showbiz și acum. Așa se face că, în urmă cu doar câteva zile, într-un podcast în care era invitat celebrul stilist Maurice Munteanu, DJ-ul Gojira de la Radio Guerilla a atacat-o extrem de dur pe cântăreața Oana Radu, ex-concurentă în show-ul de la Kanal D.

Gojira a declarat în emisiunea lui de pe YouTube denumită „Aproape discuții”: „Băi, eu nu mă uităm la emisiune (Bravo ai stil, n.r.), eram în trecere prin fața televizorului, și văd o cetățeancă îmbrăcată ca o p^#@. Până și eu, care n-am simț estetic, am zis: Băi, cât de urât este asta îmbrăcată!

Oana Radu (dreapta), în ediția de care vorbea Gojira

Nu cred că a putut nimeni să sintetizeze mai bine atrocitatea vizuală care era în fața ochilor mei, decât tine, Maurice, care ai spus: «Practic, aici ne confruntăm cu un fenomen unic în istoria avangardei, și anume Trupa Fantasio în turneu la Calafat»!”

Gojira este unul dintre prietenii cei mai buni ai Deliei

Chiar dacă celebrul Gojira nu a pronunțat numele Oanei Radu, toată lumea care s-au uitat la TV știe că respectivul citat al lui Maurice făcea parte dintr-o gală „Bravo, ai stil!”, când concurentele trebuia să se îmbrace cât mai elegant și spectaculos, mai precis în ediția 40 din 5 septembrie 2021. În acea ediție, în ciuda kilogramelor pe care le avea pe atunci, artista și-a pus un body mulat pe corp, un portjartier, o pălărie mare și o perucă blondă. De altfel, ea s-a aflat atunci pe ultimul loc în topul juraților, cu doar 7 puncte.

Gojira (stânga) și Delia sunt buni prieteni
Gojira (stânga) și Delia sunt buni prieteni

Maurice și Gojira au comentat în podcast atât câteva lucruri picante despre emisiunea respectivă, dar și despre viața lui Maurice. Gojira, alias George Dorin Andreescu, este un cunoscut DJ și producător muzical din România și este unul dintre prietenii cei mai buni ai Deliei, cu care a și colaborat. (VEZI AICI: VEDETELE DE LA ”BRAVO, AI STIL!” S-AU LUAT DE PĂR (LA PROPRIU) ÎN CULISE)

Producătorii se pregătesc pentru ediția nr. 2 de „Bravo, ai stil! Celebrities”?

Cât despre emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, audiențele au fost într-adevăr extrem de mari anul trecut, iar surse din Kanal D ne-au declarat că producătorii se pregătesc pentru ediția nr. 2, în care însă este posibil să fie și personaje din prima ediție. De asemenea, se pare că cei trei jurați, Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu își vor păstra locul la pupitru. (NU RATA: FAVORITA LA CORONIȚA „BRAVO, AI STIL!”, ACUZATĂ CĂ AR FI „ATENTAT” LA UN CUNOSCUT „YOUTUBER” ÎNSURAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.