Celebrul dealer al vedetelor, internat în stare gravă la spital

Publicat: 12/04/2021 | 23:35

Vasile Ciobanu, cunoscut drept ”El Magico” Raj, se află în stare gravă, la spital! Celebrul dealer al vedetelor s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar soarta a fost crudă cu el. Se pare că virusul l-a afectat puternic, astfel că medicii au fost nevoiți să-l intubeze, capacitatea plămânilor lui fiind foarte mult redusă. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

Vasile Ciobanu trece prin clipe grele! A fost infectat cu noul coronavirus, iar efectul a fost galopant! După doar câteva zile de când ar fi început să aibă dureri de cap și febră, starea lui s-a agravat. Internat în spital, „El Magico” avea să ajungă la Terapie Intensivă, intubat. Capacitatea de funcționare a plămânilor se diminuase foarte mult, într-un interval de timp scurt. (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL DEALER DE DROGURI AL VEDETELOR, CAPTURAT DUPĂ O OPERAȚIUNE-FULGER A ”MASCAȚILOR”!)

Unul dintre amicii lui avea să dezvăluie, pentru CANCAN.RO, că medicii sunt totuși optimiști în ce privește revenirea lui Vasile Ciobanu. ”Este grav, dar e ținut sub control. Își va reveni, pentru că e pe mâini bune. E intubat, nu l-am văzut, dar m-am interesat și pare că-și revine, încet, însă, dar e bine că se întâmplă asta”, a dezvăluit acesta.

Vasile Ciobanu alături de câțiva prieteni

„El Magico” Raj, șase ani de pușcărie

Lesne de înțeles de ce lui Vasile Ciobanu i se mai spune și „El Magico”. În noiembrie 2006, Vasile Ciobanu a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc alături de alte 17 persoane. La momentul respectiv, în casa lui s-a găsit, în urma percheziției, ca prin minune, un pistol mitralieră „Uzi” Scorpion în perfectă stare de funcționare.

În octombrie 2009, ”El Magico” Raj a comis-o din nou! De această dată, l-a avut complice pe Cristian Daniel Paraschiv, devenit cunoscut pentru opinia publică prin participarea sa la reality-show-ul “Rătăciți în Panama”. Cei doi au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă unui polițist sub acoperire patru grame de cocaină. (NU RATA: CUM A AJUNS SĂ ARATE FULGY DE LA CLEJANI, DUPĂ CE A FOST LA DEZINTOXICARE ȘI S-A APUCAT DE SPORT. FIUL LUI IONIȚĂ ȘI AL VIORICĂI, DE NERECUNOSCUT)

Vasile “Raj” Ciobanu a petrecut aproape șase ani în penitenciarul Jilava, după ce procurorii au demonstrat că este furnizorul de droguri al mai multor vedete din România. “Am trăit și episoade urâte în închisoare, dar și frumoase. L-am cunsocut pe Sile Cămătaru, alături de care m-am simțit în siguranță, ne-am împrietenit. Nu pot să zic că în tot acest timp nu mi-am apărat și eu demnitatea printre cocalari. Totul era adevărat, eu le dădeam droguri, respectiv cocaină designerilor și tuturor DJ-ilor din București!”, a spus Vasile Ciobanu în mai 2014, când a fost eliberat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.