Celebrul cântăreț John Prine a murit din cauza coronavirusului, după ce a învins cancerul de două ori!

Publicat: 08/04/2020 | 22:11

Legendarul cântăreț John Prine s-a stins din viață pe 7 aprilie, la 73 de ani, din cauza unor complicații cauzate de coronavirus. Deși artistul reușise să învingă cancerul, virusul COVId-19 l-a răpus.

John Prine, cântărețul american de country-folk a decedat din cauza noului virus. Artistul a fost internat într-un spital din Nashville pe 26 martie, după ce a prezentat simptome de coronavirus, fiind încadrat în categoria de risc, din pricina antecedentele sale medicale. (CITEȘTE ȘI: UN ACTOR AMERICAN A MURIT DIN CAUZA COVID-19. A JUCAT ÎN NASHVILLE VIDEO)

John Prine a reușit să iasă învingător de două ori din lupta cu o teribilă boală.  A suferit de cancer la gât, care i-a fost extirpat în 1998, iar mai apoi de cancer pulmonar, de care s-a vindecat în 2013. (VEZI ȘI: ANDREA BOCELLI, CONCERT FĂRĂ PUBLIC! VA CÂNTA ÎN DOMUL DIN MILANO, IAR EVENIMENTUL O SĂ FIE TRANSMIS LIVE)

De această dată lucrurile nu s-au mei terminat bine pentru cântăreț, pe 2 aprilie, soția lui, Fiona, declara că artistul este „foarte bolnav”,  iar cinci zile mai târziu, John Prine s-a stins din viață.

John Prine , câștigător al două premii Grammy

Cântărețul a fost extrem de apreciat atât de către colegii de breaslă, cât și de către public. John Prine a debutat la sfârşitul anilor 1960 în Chicago, fiind remarcat ulterior de către vedeta country Kris Kristofferson. A lansat primul album în 1971.

Talentul artistul a fost recompensat cu un Premiu Grammy pentru albumul său din 1991, „The Missing Years” și cu unul pentru albumul „Fair & Square” din 2005.