Celebrul actor Cole Sprouse a fost arestat la un protest antirasism! „Când am încercat să plecăm, am fost înconjurați de polițiști”

Publicat: 02/06/2020 | 21:16

Celebrul actor, Cole Sprouse cunoscut pentru rolurile din seriale Disney și Riverdale, a fost arestat în timpul unor proteste antirasism din Santa Monica, organizate în memoria lui George Floyd. Acesta a făcut public pe rețele de socializare tot ce s-a întâmplat și a tras un semnal de alarmă.

Actorul de 27 de ani a povestit pe pagina sa de Instagram cum s-a produs incidentul în urma căruia a ajuns să fie ridicat de polițiști și a subliniat incorectitudinea forțelor de ordine. (CITEȘTE ȘI: REZULTATUL AUTOPSIEI INDEPENDENTE A LUI GEORGE FLOYD CONTRAZICE VARIANTA OFICIALĂ! „A MURIT PRIN ASFIXIERE”)

„Am fost arestat când stăteam în semn de solidaritate, la fel ca mulți alții în Santa Monica. Ni s-a spus să plecăm și am fost informați că, dacă nu ne vom retrage, vom fi arestați. Când am încercat să plecăm, am fost înconjurați de polițiști care au început să ne lege

Înainte ca mass-media să transforme asta în ceva senzațional despre mine, să vorbim despre circumstanțe: viața oamenilor de culoare contează. Pacea, revoltele, jafurile sunt o formă de protest absolut legitimă”, a scris Cole Sprouse pe contul personal de Instagram.

Actorul s-a alăturat americanilor care de aproape o săptămână au pornit proteste în toată țara. În unele locuri manifestațiile au devenit violente și au avut ciocniri între protestatari și forțele de ordine.

Vedetele donează pentru a plăti cauțiunea manifestanților arestați

Celebrul fotomodel, Chrissy Teigen, soția lui John Legend a anunțat că donează 200.000 de dolari pentru salvarea „revoluționarilor și criminalilor” care au fost arestați în protestele din SUA. Alţi artişti, precum Steve Carell, Ben Schwartz, Seth Rogen sau Janelle Monáe, și-au anunțat susținerea și au făcut de asemenea donaţii cu scopul de a-i sprijini pe manifestanţi. (VEZI ȘI: UMILI, APLECAȚI ÎN GENUNCHI. AȘA S-AU FOTOGRAFIAT ZECI DE POLIȚIȘTI PENTRU A ”REDUCE” DIN VINOVĂȚIA MORȚII LUI GEORGE FLOYD)

Pentru aceeași cauze s-a alăturat și Grupul Anonymous, care a blocat site-ul poliție din Minneapolis și au avertizat printr-un clip, ce circulă în mediul online, că dacă nu se face dreptate, iar polițistul respectiv nu este condamnat pentru omor, o să demaște o serie de polițiști corupți, din toată America.