Celebritatea te costă siguranța? Vulpița și Viorel, speriați de moarte. Cine vrea să le facă rău

Publicat: 31/03/2020 | 12:01

Vulpița și Viorel de la Acces Direct au ajuns să se teamă pentru viața lor! Dintr-un motiv sau altul, soții Stegaru susțin că cineva îi urmărește zi de zi și vrea să le facă rău. 

Vulpița și Viorel Stegaru nu s-au gândit nicio secundă că celebritatea ar putea să-i coste propria lor siguranță. Cei doi soți din Vaslui au mărturisit la Acces Direct că se tem pentru viața lor, după ce cineva a început să-i urmărească și să-i facă să se simtă în pericol.

Fără rețineri, Viorel a spus că persoana cu pricina cu siguranță face aceste lucruri din invidie sau frustrare, din cauza faptului că ei au devenit cunoscuți în toată țara și, dincolo de valurile de critici de care se lovesc în fiecare zi, există, totuși, și persoane care îi simpatizează cu adevărat.

 „Aseară mi-am dat seama că era cineva sus pe un bloc și tot umblau… tot băteau telefoanele înspre geamul nostru (…). E ceva aici. Deci e tot timpul”, a spus Viorel la Acces Direct. „Ori de concurență, ori de invidie ceva. Că de altceva nu au de ce”, a mai spus Viorel Stegaru.

Pentru că Bucureștiul este un oraș nou pentru ei în care încearcă zi de zi să se adapteze, soții Stegaru se tem pentru siguranța lor în aceste momente și nu prea mai au curajul să iasă singuri din casă. Și, pentru ca lucrurile să nu degenereze și să nu se mai simtă urmăriți zi de zi, cei doi au decis să-și schimbe draperiile din apartament cu unele mai închise, pentru a beneficia de mai multă intimitate.