Celebritatea costă! Sexy-vulpița de la Acces Direct a rămas fără fetiță după apariția de la Antena 1

Publicat: 22/01/2020 | 11:53

Scandal de proporții în Blăgești, județul Vaslui, acolo unde ”Veronica-Vulpița” – Veronica Stegaru – după ce a apărut, alături de soțul ei, în emisiunea ”Acces Direct”, i-a determinat pe reprezentanții Protecției Copilului să intervină.

Veronica și Viorel Stegaru sun părinții unei fetițe de 2 ani, numai că – în timpul respecvei emisiuni – au făcut declarații cel puțin uimitoare. Nu s-au ferit să spună că nu au o relație bună cu munca și au recunoscut că sunt… asistați social. Bunica fetiței a declarat, potrivit vremeanoua.ro, că reprezentanții Directiei Generale de Asistentã Socialã si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui au venit pentru a se interesa de soarta micuței după tot circul pe care părinții săi l-au făcut la televizor. Reprezentanții DGASPC i-au cerut bunicii să semneze că va avea grijă de copilă, asta în vreme ce ”Veronica-Vulpița” a devenit o ”celebritate” în media.

Dramoleta “Vulpița-Veronica” din Blăgesti a a debutat cu acuzații grave la adresa Politiei din Bârlad, însă continuare a fost râsu’-plâns. Au apărut dezvăluri despre comportamentul sexual aberant al Veronicăi, iar ieri seară s-a mai consumat un episod, conform sursei citate mai sus. Viorel si Veronica au devenit penibili. Au 33, respectiv 22 de ani, dar stau acasă, bazându-se pe ajutorul social în loc să meargă la muncă.

”Veronica-Vulpița” se filmează… sexy

Veronica și Viorel Stegaru au declarat că primesc aproximativ 400 de lei, lunar, din banii primăriei, neavând de gând sã munceascã. Viorel a început să lucreze la o firmă din județ, numai că ”a dat de greu”. ”I-am spus patronului sã-mi mai dea un om sã munceascã cu mine. Și, pentru cã nu mi-a dat, mi-am dat demisia”, declară bărbatul.

Dacă Viorel a făcut o ”încercare” – chiar și așa, de ochii lumii -, Veronica nu se gândește sub nicio formă să meargă la muncă. Soacra sa are grijă de fetiță – contabilizând și celelalte activități gospodărești -, iar nora apare în ipostaze sexy și dansează, înfocată, pe manele. Povestea de viață a celor doi a stârnit, de altfel, reacții diverse, diametral opuse. Foarte mulți dintre telespectatori sau dintre cei care îi cunosc sunt indignați, în timp ce o doamnă din Giurgiu a intervenit în timpul emisiunii și a spus că dorește să ajute cuplul, oferindu-le… o casă. (Articolul integral AICI)