Celebrele ex-asistente TV nu se sperie de virusul ucigaș. Au făcut mega-petrecere în sufragerie, cu sucuri la pet, muzică pe calculator și…

Publicat: 14/04/2020 | 23:59

Celebrele ex-asistente TV nu par să fie speriate de virusul ucigaș. Fără să țină cont de restricțiile impuse de ordonanțele militare, au făcut mega-petrecere. Motivul: ziua de naștere a Anei Mocanu. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini savuroase. (CITEȘTE ȘI: MINORE ȘANTAJATE CU IMAGINI XXX PÂNĂ AJUNG ÎN PRAGUL DISPERĂRII)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor detalii și imagini unice legate de cheful pe care l-a organizat Ana-Maria Mocanu. (NU RATA:  CE COȘMAR TRĂIEȘTE LA 3 ANI DUPĂ CE ȘI-A DAT DEMISIA DE LA ANTENA 1)

Ana-Maria Mocanu, fosta asistentă a lui Capatos, a împlinit, zilele trecute, frumoasa vârstă de 33 de ani. Și, așa cum era de așteptat, sexoasa brunetă a ținut să marcheze evenimentul așa cum se cuvine. N-a ținut cont de restricțiile impuse de autorități și a organizat un chef de zile mari, ce-i drept, acasă.

Paranghelie sub semnul crizei

Din câte se pare, sexoasa fosta asistentă TV nu se teme de noul coronavirus. Și asta pentru că, la mega-party, a invitat mai multe persoane. Printre cei care au petrecut alături de Ana-Maria s-au numărat Loredana Chivu, buna ei prietenă, dar și sora Danielei Crudu. Paranghelia de ziua fostei asistente TV a stat sub semnul crizei provocate de COVID-19. Dacă, în anii precedenți, Ana-Maria Mocanu sărbătoarea în diverse localuri cochete, anul acesta n-a avut încotro și a organizat un chef în sufragerie, cu sucuri la pet și muzică pe calculator. (NU RATA: ȘEFUL MILIONAR AL LUI ALEX BODI, DETURNAT DE POLIȚIE ÎN DRUM SPRE VILA FOSTULUI IUBIT AL…)

Ana-Maria Mocanu, paranghelie în sufragerie de ziua ei

A fost concediată de la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1

Ana-Maria Mocanu, devenită celebră ca sexy-asistentă “păcătoasă”, în show-ul lui Dan Capatos, de la Antena 1, a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu patru ani, când a fost concediată. La scurt timp, s-a mutat în Spania alături de iubitul ei, de care acum este despărţită. (VEZI AICI: ANA MARIA MOCANU, FOTOGRAFIATĂ DEZBRĂCATĂ ÎN CAMERA DE HOTEL. IMAGINI +18 CU FOSTA ASISTENTĂ TV DE LA ANTENA 1)

„A fost o relaţie frumoasă şi cu bune şi cu rele, o bună perioadă de timp, apoi au intervenit discuţiile între noi, eu, una, nu m-am regăsit acolo şi ştie. Nu m-am regăsit. Eu nu am putut să mă obişnuiesc acolo. Îmi era dor de surorile mele, de absolut toată lumea. Veneam şi rar, ce-i drept, pentru că stăteam mai mult acolo şi cu el. Şi nu puteam să mă obişnuiesc.

Am stat doi ani, am făcut toate eforturile, nu e ca şi cum am stat o lună. În momentul în care am plecat şi m-am mutat acolo, a devenit mult mai gelos pe parcurs. La început, am zis că e OK, hai, o dată, de două ori. Când am observat că gelozia lui este nefondată, absurdă, am stat de vorbă cu el, i-am explicat şi nu avem cum să mă înţeleg cu el, pentru că el o ţinea pe a lui. Eu eram şi într-o depresie, pentru că nu m-am putut acomoda acolo, eu voiam să mă întorc, orice ar fi fost, deci eu voiam să mă întorc cu orice preţ”, a declarat Ana Maria Mocanu, la Xtra Night Show.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)