Celebra sexoasă Dhurata Dora vine în România. A cerut avion privat & protocol cu sarmale și țuică!

Publicat: 04/12/2019 | 23:05

Sexoasa artistă din spatele megahitului ”Zemer” aterizează pentru prima dată în România. Dhurata Dora va concerta vineri noapte la BOA – Beat of Angels Bucharest. Celebra cântăreață a cerut avion privat și protocol tradițional, cu sarmale și țuică. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii savuroase. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA NU RENUNȚĂ LA AVEREA DOBÂNDITĂ ALĂTURI DE EX-UL)

Bomba sexy a Europei aduce megahitul ”Zemer” în cel mai exclusivist club de noapte din Capitală. Dhurata Dora vine pentru prima dată în România pentru a susține un mega-show. Sexoasa va concerta vineri noaptea la BOA – Beat of Angels Bucharest. (NU RATA: AVEREA SECRETĂ A LUI CORNEL GALEȘ)

Dhurata Dora va concerta sâmbătă noapte la BOA

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de pretențiile sexoasei artiste. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, cerințele artistei din spatele hitului ”Zemer” sunt demne de o adevărată regină a muzicii.

Dhurata Dora ar fi solicitat organizatorilor să-i deconteze costurile avionului privat care o aduce în România, o cameră de hotel luxosoasă, dar și protocol tradițional românesc. Potrivit surselor noastre, Dhurata Dora le-a cerut celor de la BOA să îi pună la dispoziție mai multe delicatese din bucătăria românească, printre care se numără sarmalele și țuica. (VEZI AICI: ”PRINȚESA MANELELOR” A DANSAT FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ ÎN BOA)

Celebra Dhurata Dora vine în România

Dhurata Dora a făcut senzație cu hitul ”Zemer”!

Dhurata Dora s-a născut pe 24 decembrie 1992 în orașul bavarez Nürnberg. A urmat școala primară în Fürth și a început să cânte de la o vârstă fragedă. Cariera ei muzicală a debutat în 2011 cu piesa „Vetë Kërkove”. După aceasta, a colaborat cu producătorul muzical Don Arbas, împreună cu care a lansat în 2012 single-ul „Get Down”. În continuare a lansat piesele „I Like Dat”, „Edhe Pak”, „Roll” și „A Bombi”, pentru ca în primăvara lui 2015 să semneze cu casa de discuri Max Production.

„A Bombi” este una dintre cele mai populare piese ale artistei, cu aproape 55 de milioane de vizionări pe YouTube. Dar recordul frumoasei Dhurata Dora îl reprezintă piesa Zemër, cu aproape 350 de milioane de vizualizări! (NU RATA: ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” DIN ROMÂNIA A LUAT-O ÎNAPOI PE MANECHINĂ (MINUS 40 DE ANI)!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)