Celebra manechină “Playboy” a pierdut (parțial) “războiul” cu ex-iubitul milionar. Judecătorii au decis că…

Publicat: 16/04/2020 | 23:57

Caz uluitor în lumea bună a Capitalei! În urmă cu ceva timp, v-am prezentat, în premieră, AICI, situația incredibilă cu care se confrunta unul dintre cele mai apreciate modele din România, care, în urmă cu 12 ani, a pozat pentru revista Playboy. După ce și-a acuzat fostul iubit că i-a pus GPS pe mașină și a obținut chiar și un ordin de protecție, celebra manechină a pierdut (parțial) ”războiul” cu renumitul industriaș multimilionar, cu care a avut, inițial, o relație extrem de apropiată. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: O CELEBRĂ MANECHINĂ ”PLAYBOY” A FĂCUT UN MEGA-DENUNȚ! EX-IUBITUL MILIONAR I-A PUS GPS PE MAȘINĂ + O ȘANTAJA CU IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii uluitoare legate de una dintre cele mai răsunătoare controverse din lumea bună a Capitalei. În rolurile principale, celebrul manechin Georgiana Drăgan și unul dintre cei mai bogați industriași de la noi din țară. (NU RATA: CUM DECURGE O CUNUNIE PE TIMP DE PANDEMIE. “ACUM SE VEDE ADEVĂRATA DRAGOSTE, LA…”)

În urmă cu ceva timp, manechina care a devenit cunoscută după ce a realizat mai multe pictoriale în revistele pentru bărbați a început un ”război” în instanță cu fostul iubit. Din câte se pare, aceasta s-a adresat judecătorilor după ce a fost protagonista unor evenimente controversate.

Decizia magistraților a venit chiar înainte de sărbători

Potrivit unor surse din mediul judiciar, fostul ”iepuraș” Playboy, a făcut mărturisiri cutremurătoare în fața magistraților. Manechinul a susținut că ex-iubitul milionar i-ar fi pus GPS pe mașină și ar fi șantajat-o cu imagini compromițătoare. Tânăra s-a adresat instanției și pentru a obține un ordin de protecție față de vestitul industriaș.

Iar, după toate acestea, Georgiana Drăgan și renumitul industriaș au disputat în instanță și custodia copilului pe care-l au împreună. Chiar înainte de Paști, Georgiana Drăgan se pare că a primit o lovitură crâncenă în instanță. Celebra manechină “Playboy” a pierdut (parțial) “războiul” cu ex-iubitul milionar. Și asta pentru că, potrivit unor surse din mediul judiciar, magistrații de la Tribunalul București s-au pronunțat în cazul celor doi. Cu toate că judecătorii au decis ca domiciliul provizoriu să fie în locuința mamei, copilul va petrece Paștele alături de tatăl său, conform deciziei instanței. (NU RATA: ÎNAINTE DE PAȘTE, FIUL FOSTULUI PREMIER “TATONEAZĂ” UN EX-„IEPURAȘ” ȘI…)

Georgiana Drăgana pierdut (parțial) “războiul” cu ex-iubitul milionar

„Paștele va fi petrecut cu tatăl în anii pari…”

”Admite în parte cererea principală formulată de reclamanta-pârâtă DRAGAN GEORGIANA MIRELA în contradictoriu cu pârâtul-reclamant S. I.

Admite în parte cererea reconvențională formulată de pârâtul-reclamant S.I. în contradictoriu cu reclamanta-pârâtă DRAGAN GEORGIANA MIRELA. Stabilește provizoriu locuința minorului ——-, născut la data de ——-, la mamă. Stabilește provizoriu următorul program de legături personale ale minorului —–cu tatăl său:

– În fiecare week-end din săptămânile impare ale anului, începând de vineri ora 16:00, când copilul va fi luat de tată de la gradiniță și până luni dimineața, când copilul va fi dus la gradiniță de tatăl său; când copilul nu merge la gradiniță, va fi luat vineri la ora 16:00 și adus luni la ora 09:00;

– În fiecare zi de miercuri din săptămânile pare ale anului, tatăl are dreptul să îl ia pe minor de la grădiniță și obligația să îl aducă la scoală a doua zi, minorul urmând să petreacă noaptea la tată; când copilul nu merge la gradiniță, în funcție de înțelegerea părinților, minorul poate fi luat miercuri la ora 16:00 și adus a doua zi la ora 09:00 sau poate rămâne la mama;

– În vacanța de vară, în funcție de înțelegerea parinților, timp de două săptămâni legate minorul va sta cu tatăl (prima zi începând cu ora 09:00 și până în ultima zi la ora 09:00), iar timp de două săptămâni legate va sta cu mama; în restul timpului din vacanța de vară, se va respecta programul din timpul anului;

– Ziua de naștere a copilului va fi petrecută împreună cu ambii părinți, în același timp sau separat, în funcție de înțelegerea părinților;

– În vacanța de iarnă, în anii impari, săptămâna care conține Crăciunul (prin raportare la ziua de 25 decembrie) va fi petrecută la tată, iar săptămâna care conține Anul Nou (prin raportare la ziua de 1 ianuarie) va fi petrecută la mamă; în anii pari, săptămâna care conține Craciunul va fi petrecută la mamă, iar săptămâna care conține Anul Nou va fi petrecută la tată; săptămânile vor fi calculate în așa fel încât să cuprindă și un week-end, cel mai apropiat de sărbătoarea respectivă, iar luarea și aducerea copilului se vor face la ora 16:00;

– Paștele va fi petrecut cu tatăl în anii pari și cu mama în anii impari (începând din Vinerea Mare ora 16:00 și până luni, a doua zi de Paște la ora 09:00);

– Dacă părinții se înțeleg, tatăl poate petrece timp cu minorul și în afara programului minimal stabilit de instanță”, se arată în decizia magistraților.

Georgiana Drăgan a făcut un mega-denunț contra fostului iubit

Acuzații-bombă!

Conform unor documente care au ajuns în posesia D.A.S., Georgiana Drăgan a dezvăluit că, în urmă cu ceva timp, fostul iubit ar fi agresat-o fizic. (NU RATA: NU-ȚI VINE SĂ CREZI CU CE S-A OCUPAT CELEBRUL POLITICIAN LA SFÂRȘITUL ANILOR ’80! A COLABORAT CA UMORIST CU…)

„Instanța constată că, în prezenta cauză, reclamanta a amintit un episod de violență fizică din anul 2016, pentru dovedirea căruia a depus la dosar și un certificat medico-legal (f. 7), însă a făcut vorbire despre o puternică presiune psihică pe care o resimte de pe urma interacțiunii cu pârâtul, presiune datorată, pe de o parte, violențelor verbale și injuriilor pe care acesta i le aduce, pe de altă parte datorată șantajului și amenințărilor pe care le percepe din mesajele transmise de pârât, uneori însoțite de filmări și poze, care surprind activitatea sa curentă, aspecte ce o determină să constate că este urmărită și să se teamă că pârâtul va folosi materialele respective pentru a le aduce la cunoștința publică, aducându-i atingere vieții private, onoarei și demnității”, se arată în documentele consultate de D.A.S.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)