Acasă » Exclusiv » Celebra manechină îl acuză pe “fost” că a umilit-o și nu s-a implicat în creșterea copilului. “Aducea câteva iaurturi și făcea scandal…“

Celebra manechină îl acuză pe “fost” că a umilit-o și nu s-a implicat în creșterea copilului. “Aducea câteva iaurturi și făcea scandal…“

De: I.D. 07/02/2020 | 23:41

Andreea Podărescu și-a acuzat fostul iubit că era violent, consumator de alcool și droguri și că o umilea constant. În plus, bărbatul nu s-ar fi implicat în creșterea copilului, căruia îi aducea, ocazional, câteva iaurturi și pamperși, după care făcea scandal. Argumente suficiente pentru magistrați să lase minorul în grija fotomodelului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosar.

Andreea Podărescu a obținut, recent, o victorie de răsunet în instanță în fața bărbatului cu care s-a iubit timp de patru ani și cu care, mai mult, are și un băiețel. Magistrații au stabilit ca minorul să rămână cu mama lui, iar tatăl acestuia să plătească și o pensie alimentară de aproximativ 250 de euro.

(VEZI AICI: CUNOSCUTA MANECHINĂ A OBȚINUT ORDIN DE RESTRICȚIE ÎMPOTRIVA IUBITULUI BĂNUIT DE ADULTER!)

Cuplul a ajuns la cuțite după ce Andreea Podărescu a susținut că partenerul ar fi ”tradus-o” cu Iuliana Luciu. Ulterior, celebra manechină și omul de afaceri s-au despărțit și au ajuns la judecată pentru fiul de doi ani pe care îl au împreună. Instanța a ținut cont de toate dovezile prezentate de avocați și, într-un final, a dat o decizie favorabilă brunetei.

Andreea Podărescu, în fața instanței: “Relația a fost presărată cu multe lacrimi!”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosar și care i-au determinat pe magistrați să stabilească un verdict în favoarea Andreei Podărescu. În fața instanței, fotomodelul a susținut că a trăit un calvar alături de bărbatul despre care a crezut că îi va fi alături până la moarte.

Pârâta-reclamantă a menționat că a început o relație cu tatăl minorului în luna mai 2015, iar relația avută a fost presărată cu multe lacrimi din cauza comportamentului reclamantului-pârât care a privat-o de libertate socială și a îndepărtat-o de familia sa. A precizat că acesta, de la începutul relației, i-a repetat că își dorește un copil, precum și că a fost jignită frecvent și lovită de multe ori”, se arată în motivarea instanței.

(CITEȘTE ȘI: IULIANA LUCIU A CÂSTIGAT PROCESUL CU ANDREEA PODĂRESCU)

Fostul iubit îi aducea reproșuri și o umilea! “A avut o sarcină toxică, nu putea mânca și…”

Andreea Podărescu a mai precizat în fața judecătorilor că iubitul ar fi neglijat-o cât timp a fost însărcinată și că acesta a stat mai mult în străinătate, în loc să-i fie alături. Revenit în țară, bărbatul nu și-a schimbat atitudinea, ba din contră. I-ar fi trimis inclusiv un SMS în care i-ar fi reproșat diverse lucruri, în loc să o încurajeze.

A mai menționat că, atunci când a rămas însărcinată, se mutase cu tatăl minorului în Complexul Greenfield, că a avut o sarcină toxică, o stare de disconfort, nu putea mânca, medicul ginecolog interzicându-i efortul fizic, însă neavând parte de înțelegere din partea reclamantului-pârât care îi aducea reproșuri și o umilea.

Pârâta-reclamantă a susținut că pe durata sarcinii reclamantul-pârât a stat mai mult plecat din țară, lăsând-o acasă la părinții ei, a revenit în țară cu câteva ore înainte de a aduce copilul pe lume când a preferat să-i creeze o stare de tensiune în loc să o încurajeze. A precizat că minorul s-a născut la 18 septembrie 2017, la externare reclamantul-pârât dându-i SMS mamei că e nervos și nu are chef să se prezinte la externare, făcându-i reproșuri”, au notat magistrații.

Andreea Podărescu pare că nu a avut noroc în dragoste

(NU RATAANDREEA PODĂRESCU, DATĂ AFARĂ DIN CASĂ DE PROPRIA MAMĂ)

Scandaluri repetate, vecinii au chemat inclusiv poliția!

Scandalul ar fi continuat, potrivit mărturiilor Andreei Podărescu. Fotomodelul a susținut că partenerul i-a cerut să facă inclusiv un text de parternitate. În plus, bărbatul ar fi fost violent cu ea, motiv pentru care, la un moment dat, ar fi ajuns și la INML. Chiar și poliția ar fi fost implicată. Pentru a scăpa de calvar, bruneta a precizat că, într-un final, s-a mutat cu copilul la părinții ei.

A mai menționat că a fost obligată efectiv să facă un test de paternitate, rezultatele ieșind pozitive, iar tatăl minorului promițându-i că vor face nuntă, lucru care nu s-a mai întâmplat din cauza acestuia și a familiei lui. A învederat că deseori a fost lăsată singură cu minorul, că s-a ocupat exclusiv de îngrijirea acestuia, pârâtul ajungând seara acasă, iar pe 26 aprilie 2018, în urma unui mare scandal, reclamantul-pârât i-a sunat familia pentru a o lua pe pârâta-reclamantă, trimițându-i acasă fără ea, ulterior pe fondul unor violențe vecinii sesizând poliția, iar după plecarea poliției el a plecat și a înnoptat la un hotel, iar a doua zi pârâta-reclamantă s-a mutat cu minorul la părinții ei.

A mai menționat că, deși au încercat să se împace cu ocazia datei de 1 mai 2018, reclamantul-pârât a provocat un alt scandal. Pârâta-reclamantă a învederat că prezența tatălui în viața minorului a fost una aproape inexistentă, iar ulterior a fost nevoită să se mute din casa familiei ei, tatăl minorei refuzând să o ajute, având loc un nou conflict între părți, ocazie cu care a susținut că s-a deplasat la INML”, se mai arată în motivare.

(VEZI AICI: SEXY-ASISTENTA TV S-A SPOVEDIT INSTANȚEI)

Reproșuri de față cu minorul! Bărbatul i-a interzis o lună să-și vadă fiul

În fața magistraților, Andreea Podărescu l-a acuzat pe bărbat că și-a neglijat constant fiul, acesta refuzând până și să-i dea alocația minorului. În plus, omul de afaceri i-ar fi reproșat brunetei mai multe lucruri de față cu micuțul și chiar i-ar fi interzis, timp de o lună, să-l vadă.

Pârâta-reclamantă a mai menționat că a insistat ca tatăl minorului să îi dea și ei alocația copilului, fără rezultat, el venind rar în casa părinților ei și aducea câteva iaurturi sau pampers și făcea scandal, lipsind cu lunile din viața copilului și netrimițându-i nici un ban. A mai susținut că tatăl minorului nu a fost prezent la nici un eveniment din viața copilului, că în 2 ianuarie 2019 i-a comunicat că nu mai are unde locui, dar a spus că nu îl interesează și nu a vrut să se implice, abia după o lună s-a deranjat efectiv să îi dea suma de 1.000 e pentru a plăti chiria apartamentului în care locuiește și în prezent, în tot acest timp nu a binevoit să îi dea alocația copilului, banii din indemnizația pe care o primește de la stat și niciun ban.

Pârâta-reclamantă a mai precizat că a avut o discuție cu familia tatălui minorul primind numeroase reproșuri de față cu minorul, discuție după care a lăsat copilul la aceștia, simțindu-se rău, iar ulterior nu i s-a mai permis o lună să îl vadă, reușind, în final, să ia copilul înapoi”, se mai arată în motivare.

Manechinul Andreea Podărescu a câștigat, recent, procesul cu fostul iubit, alături de care are un fiu de doi ani

(NU RATA: AM FOTOGRAFIAT-O PE FOTOMODELĂ LA 6 DIMINEAȚA DUPĂ O NOAPTE NEBUNĂ ÎN LOFT!)

Bărbatul, făcut praf: “Violent și consumator de alcool și droguri!”

În final, Andreea Podărescu a precizat în fața instanței că singură și-a crescut fiul și că tatăl nu s-a interesat mai deloc de soarta lui. În plus, a susținut că bărbatul este violent, consumator de alcool și droguri și că face parte dintr-un clan periculos. Argumente sufieciente ca judecătorii să-i acorde câștig de cauză celebrului fotomodel.

S-a mai învederat că din data de 25.05.2019 nu a mai dat niciun semn tatăl minorului, pe data de 29 august sunând că dorește să vadă minorul și să îi dea o sumă de bani, respectiv 2.000 lei, luând minorul 3 ore și readucându-l pentru că plângea după mama sa. A mai menționat că a lăsat minorul și peste noapte, acesta refuzând să-l readucă mamei.

Pârâta-reclamantă a precizat că s-a ocupat de creșterea și îngrijirea minorului, fiind singura prezentă fizic și emoțional în viața lui, reclamantul-pârât nu a petrecut timp cu acesta, zile de sărbători legale, ori ziua minorului, susținând că a adresat instanței o cerere de stabilire domiciliu la domiciliul său, existând numeroase solicitări de a se ajunge la o înțelegere tatăl nefiind de acord.

Privitor la stabilirea domiciliului minorului la mamă, a precizat că, de la nașterea minorului și până în prezen,t doar mama s-a ocupat de creșterea și îngrijirea minorului, tatăl neimplicându-se în vreun fel, iar încercările mamei de a salva viața de familie au eșuat. A mai învederat că nu are nicio posibilitate normală de comunicare cu pârâtul, care este extrem de violent, consumator de alcool și droguri, făcând parte dintr-un clan periculos”, este un alt pasaj important din motivare.

(CITEȘTE ȘI: SEXY-URLAȚI L-A RECLAMAT LA 112 PE IUBITUL MILIONAR DUPĂ UN SCANDAL NOCTURN!)

Când își poate vedea fiul fostul iubit al Andreei Podărescu

În ciuda mărturiilor și dovezilor aduse de Andreea Podărescu la dosar, fostul iubit al fotomodelului are și el drepturi: “Va avea un program de legături personale cu minorul, în următoarea modalitate:

– În săptămânile impare ale lunii, respectiv prima şi a treia săptămână ale fiecărei luni, în weekend, sâmbăta de la ora 10:00 şi până la ora 18:00, respectiv duminică, de la ora 10:00 şi până la ora 18:00, prin luarea minorului de către tată de la domiciliul mamei sale şi readucerea la acest domiciliu.

– În săptămânile pare ale lunii, respectiv a doua şi a patra, în ziua de marţi de la ora 10:00 şi până la ora 18:00, respectiv ziua de joi, de la ora 10:00 şi până la ora 18:00, mama urmând a duce minorul la reşedinţa tatălui”.

(NU RATA: A FOST FOTOGRAFIAT CU AMANTA PE AEROPORT, IAR ”PROBA ADULTERULUI” POATE AJUNGE LA DOSARUL DE DIVORȚ!)

Și-a acuzat partenerul că a bătut-o inclusiv la TV

Andreea Podărescu a povestit inclusiv la TV, nu doar în fața judecătorilor, cum ar fi fost bătută şi umilită de fostul său iubit. În urmă cu aproximativ cinci luni, bruneta a mărturisit, la “Xtra Night Show”, că partenerul ei de viață şi-a schimbat total comportamentul faţă de ea şi a început să fie violent, în perioada în care era însărcinată.

Sunt într-un conflict care durează de foarte mult timp. A devenit mult mai violent de un an şi jumătate. De când noi doi ne-am despărţit. M-a strâns de gât, mi-am văzut moartea cu ochii”, a declarat Andreea Podărescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o frumoasă zonă turistică
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...