Celebra deputată și fiul ei, „colegi” de trotinetă

Publicat: 24/04/2021 | 21:21

La 46 de ani, celebra deputată și avocată poate fi ușor confundată cu o adolescentă. Laura Vicol s-a plimbat minute bune alături de fiul ei, fiecare cu trotineta lui, iar pentru neavizați ar fi părut cel mult frați. CANCAN.RO vă prezintă adorabilele imagini exclusive cu celebra deputată și băiețelul ei.

CANCAN.RO a surprins-o pe Laura Vicol într-o postură adolescentină, în miezul zilei. Deputata PSD știe cum să se mențină în formă și să îmbine utilul cu plăcutul, așa că ce era de făcut într-o zi de primăvară, decât să se bucure de o plimbare pe cinste.

Îmbrăcată lejer, dar în ton vremea capricioasă, cu masca pe figură, așa cum prevede legea, în context epidemiologic, Laura Vicol s-a distrat ca o adolescentă alături de fiul său. S-au plimbat pe săturate, preț de câteva zeci de minute, fiecare cu trotineta lui.

Laura Vicol, la plimbare alături de fiul său

Cei doi și-au croit drum printre oamenii din parc, și-au împărțit zâmbete unul altuia, iar Laura Vicol a fost cu ochii în patru la fiul său, căci nu l-a scăpat nicio secundă din priviri. După ce s-au bucurat de plimbare, cei doi, mamă și fiu, și-au făcut câteva selfie-uri pentru a ține minte ziua  plină de activitate și au plecat spre casă.

(NU RATA: LAURA VICOL, DECLARAȚIE ZGUDUITOARE ÎN CAZUL MORȚII LUI RĂZVAN CIOBANU)

Laura Vicol și-a găsit mașina vandalizată

La începutul anului 2020, Laura Vicol a trecut prin momente de tensiune. Avocata lui Bebino și-a găsit, la momentul respectiv, mașina vandalizată, chiar în fața instituției.

Cunoscută pentru procesele răsunătoare în care s-a implicat de-a lungul timpului, Laura Vicol trecea, în urmă cu un an, când îl apăra pe vestitul Bebino, printr-o experiență nedorită. Avocata și-a găsit atunci mașina vandalizată. “Ți-e frică să mergi pe stradă. Eu pentru că am îndrăznit să-l apăr mi s-a adresat un mesaj cu o bilă de rulment, exact în geamul unde este scaunul copilașului (…)

Trăim într-o țară în care lumea își permite să te amenințe. Pe vremea Alinei Bica mă amenința DNA cu pușcăria, acum mă amenință interlopii (…) Nu mi-e frică”, spunea Laura Vicol, la momentul respectiv.

Avocata a fost cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu

În urmă cu doi ani, showbizul se cutremura la auzul veștii morții lui Răzvan Ciobanu, cel supranumit „copilul modei românești”. Laura Vicol a fost avocata regretatului designer, dar și cea mai bună prietenă și confidentă a acestuia. Moartea lui Răzvan i-a adus durere infinită în suflet și în urma tragediei au rămas numeroase întrebări fără răspuns, regrete și lacrimi.
La câteva luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol avea să facă mărturisiri sfâșietoare despre accidentul în care a fost implicat designerul.

Prezentă în platoul de la “Xtra Night Show”, la momentul respectiv, avocata lui Răzvan Ciobanu a făcut publice câteva informații care au schimbat atunci tot ce se știuse despre moartea regretatului creator de modă. Printre acestea s-a numărat și cauza oficială a decesului. Potrivit speculațiilor medicale, creatorul de modă a suferit un infarct înainte să intre cu mașina pe câmp. Ulterior, a făcut atac cerebral. Moartea, însă, i-a fost provocată de rănile critice suferite în urma impactului violent.

“A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort. A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a declarat Laura Vicol în cadrul late night show-ului de la Antena 1, la momentul respectiv. (VEZI ȘI: POVESTEA TUMULTUOASĂ A AVOCATEI CARE A APĂRAT-O PE ȘEFA ANTIMAFIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.