Celebra Carmen Harra anunță “revoluția” medicinei: “Vindecarea corpului va fi instantanee!”

Publicat: 29/12/2019 | 23:39

În ultimele decenii, medicina a evoluat enorm în toate ramurile sale și cei mai iscusiți doctori își petrec timpul în laboratoare ultramoderne ca să găsească soluții la bolile mortale cu care se confruntă omenirea. Celebra Carmen Harra a anunțat “revoluția” medicinei, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă în exclusivitate previziunile sale. (Citește și: Carmen Harra vorbește despre “războiul nuclear” + despre liderii care vor conduce Lumea: “Trebuie să ne așteptăm la…”)

„Organismul se va însănătoși cu terapia luminii, întrucât corpul reprezintă un fascicul «înghețat» de lumină”

Potrivit mărturisirilor lui Carmen Harra, într-un viitor mai îndepărtat, omenirea va descoperi o nouă viteză a luminii… mai mare decât cea actuală. Și… pe lângă faptul că vom călători în spațiu cu nave personale, așa cum mergem acum în diferite locuri cu mașinile private, se pare că bolnavii se vor putea vindeca instantaneu. Îndrăgita clarvăzătoare a explicat cum se va produce procesul de vindecare, care, în prezent, pare desprins din filmele științifico-fantastice. (VEZI AICI: Carmen Harra șochează prin ultimele profeții: ”Omenirea se va muta pe o nouă planetă!” + ”Vom lua legătura cu civilizații din alte galaxii”)

“Vindecarea corpului va fi instantanee. Folosind noua viteză a luminii, organismul se va însănătoși cu terapia luminii, întrucât corpul reprezintă un fascicul «înghețat» de lumină. Vindecarea va include introducerea corpului într-un tub cu frecvențe de lumină foarte înalte, care vor restaura instantaneu energiile corecte din corpul fizic și vor restabili sănătatea normală din organism. (…).

Trăim într-o vreme a Trezirii. Putem alege să evoluăm – așa precum codul Universului ne îndeamnă să o facem – sau putem să ne opunem creșterii și schimbării. Dar, cu cât ne vine mai ușor să acceptăm că schimbarea constituie dinamica stării de ființă vie, cu atât ne va fi mai ușor să ne transformăm și ducem familia noastră umană mai departe, dincolo de umbrele spaimelor, în Lumina Iubirii, după cum ne este dat”, a afirmat Carmen Harra în cartea sa “Decodificarea destinului”. (Citește și: Carmen Harra, previziuni dezastruoase despre efectele încălzirii globale. Ce țări vor fi zdruncinate de cutremure majore)

În vârstă de 64 de ani, Carmen Harra a intrat în cercuri exclusiviste din America datorită darului ei de a face premoniţii care s-au adeverit. Puțini știu însă că vedeta este nepoata, dupa mamă, a marelui poet Octavian Goga!

Carmen Harra a știut că soțul ei nu va ajunge la 60 de ani

„Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui (a soțului, n.r.) în nefiinţă. Eu fac calcule şi am ştiut de la început când va muri. Ştiam că el nu va depăşi vârsta de 60 de ani. Aveam lacrimi în ochi şi îi spuneam în glumă sau în serios că el trăieşte mai mult decât mine”, a spus Carmen Harra la „Răi da Buni”. (5 euro/luna și ai net NELIMITAT)

Virgil, soțul lui Carmen Harra, a murit la 59 de ani, din cauza cancerului la plămâni. Cei doi au trei fete împreună, iar bărbatul a fost întotdeauna o prezentă discretă. Carmen și Virgil s-au cunoscut în Statele Unite și s-au îndrăgostit la prima vedere. Dragostea prezicătoarei pentru soțul său s-a păstrat și după decesul acestuia, din anul 2009.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)